SONY A6500 + 18-105 F/4 OSS AYNASIZ FOTOĞRAF MAKİNESİ KİT

11.210,80 TL
10.986,58 TL (%2,00 havale indirimi)
Kategori
Marka
Stok Kodu
CDHRSZ36(Kopya)
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
9.342,33 TL + KDV
Havale
10.986,58 TL (%2,00 havale indirimi)
ÜRÜNÜ PAYLAŞ:
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256bit SSL Sertifikası ile
Alışverişleriniz Güvende!
İADE & DEĞİŞİM
14 Gün Boyunca
İade & Değim Garantisi
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz %100 Resmi
Distrubütör garantisindedir.
AYNI GÜN TESLİMAT
Kuryeyle Sehir içi Aynı Gün
Adresinize Teslimat İmkanı

Sony A6500 Aynasız Fotoğraf Makinesi 

Sony'den huzurlarınızda  yeni aynasız: Alpha a6500, istikrarlı, hızlı ve çok yönlü olup, hem fotoğraf hem de video uygulamaları için uygun bir APS-C formatında ayna içermeyen kamera. 24,2MP Exmor CMOS sensörü ve BIONZ X görüntü işlemcisi etrafında dönen temiz görüntü kalitesi, ISO 51200'e kadar genişletilebilir hassasiyet aralığı ve tam renkli okunuşlu dahili 4K30 ve Full HD 1080p120 video kaydı için hızlandırılmış okuma hızlarıyla sağlanır. İşlemci, 1-120 fps arasında değişen çeşitli kare hızlarında Full HD videonun çekilmesini sağlayan S & Q (Yavaş ve Hızlı) Hareket ayarının dahil edilmesiyle kameramanlara daha fazla yarar sağlıyor. Stiller atıcılar aynı zamanda 14 çekirdek ham dosya çıktısının yanı sıra dakikada 301 JPEG'ye kadar 11 fps'de kesintisiz çekime olanak tanıyan apt işleme hızından yararlanmaktadır. Her iki hareketi de video ile tamamlayan 5 eksenli SteadyShot INSIDE görüntü sabitleme sistemi, yavaş çekim hızlarıyla çalışmayı desteklemek için monte edilmiş tüm merceklerle kamera sarsıntısını en aza indirir. Sensör ve işlemci kombinasyonu, hızlı ve hassas odaklama performansı için 169 alanlı kontrast algılama sistemi ile geniş kapsama alanlı 425 nokta faz tespit sistemini kullanan 4D FOCUS'ı da sunar. Bu odaklama sistemi, hareketli nesnelerin görüntü çerçevesi boyunca daha verimli ve doğru şekilde izlenebilmesi için Yüksek Yoğunluklu İzleme AF'si de sağlar. A6500, giderek daha çok yönlü ve hem fotoğraf hem de video alanlarında tam özellikli, multimedya yakalama için hızlı ve hassas bir görüntüleme aracıdır.

4K Video Kaydı

A6300 ilk çıktığında 4K video kaydı ve Slog-2 resim profili ile video severlerin yüzünü güldürmüştü. Yeni çıkan a6500’de ise Slog-2’nin geliştirilmiş versiyonu Slog-3 resim profili bulunuyor. Bu profil sayesinde kullanıcılar video çekimlerinde 14fstopluk bir dinamik aralığa ulaşırken Raw benzeri, desature/kontrassız görüntü elde edilebiliyor. Aynı zamanda renk yaparken çok daha esnek bir çalışma aralığına sahip oluyorsunuz. Özellikle sinema sektöründe çalışanlar, bu özelliğin ne kadar önemli olduğunu daha kolay anlayacaktır.

Görüntüleme özelliklerini tamamlayan a6500 ayrıca zorlu ortamlarda çalışmasına izin vermek için toz ve neme dayanıklı dayanıklı bir magnezyum alaşım gövdesiyle oynuyor. Kompakt profil, parlak, net, gözle görülebilen görüntüleme için 2,36 m yüksekliğinde OLED elektronik vizörü yüksek çözünürlüklü bir XGA Tru Bulucu içerir ve bu EVF, hızlı hareket eden nesnelerin sorunsuz izlenmesi için 120 fps görüntüleme moduna sahiptir. Arka 3.0 "921.6k nokta dokunmatik LCD monitör de mevcuttur ve yüksek ve alçak çalışma açılarından çekim yapmak için eğilebilir bir tasarıma sahiptir ve dokunmatik ekran tasarımı sezgisel dokunmaya odak kontrolü sağlar Ayrıca kablosuz uzaktan kumanda için Kamerayı veya yalnızca çevrimiçi görüntü paylaşımı için dahili NFC Wi-Fi, sezgisel kablosuz kontrol için mobil bir cihazla bağlantı kurmanızı sağlar.

24,2 MEGAPİXEL EXMOR CMOS SENSÖR VE BIONZ X İŞLEMCİ

APS-C-format 24.2MP Exmor CMOS sensörü, düşük ışıklı ortamlarda çalışmak için ISO 51200'e kadar genişletilebilen, minimum ses ve ISO 100-25600'den yüksek hassaslık ile pürüzsüz, nüanslı görüntü kalitesini gerçekleştirmek için BIONZ X görüntü işlemcisi ile çiftleşir. Işık koşulları. Sensör, ince bakır kablolamayı, geliştirilmiş devre işlemeyi ve ışık toplama yeteneklerini artırmak, gürültüyü azaltmak ve okumak hızlarını artırarak video kayıttan yararlanmak için gelişmiş bir ön uç LSI kullanan benzersiz bir tasarıma sahiptir. Algılayıcı ve işlemci kombinasyonu aynı zamanda, AF ve AE ile tek bir patlamada 301 standart JPEG çerçeveye veya 107 kareye kadar 11(kare/sn) fps'lik üst düzey bir sürekli çekim hızı sunar ve daha geniş bir ton ve renk ölçeği için 14 bitlik ham dosya çıktısına izin verir .


5 EKSENLİ STAEDYSHOT INSIDE GÖRÜNTÜ SABİTLEYİCİ

A6500'e paketlenmiş olarak, fotoğraf makinesinin elle çekimi sırasında karşılaşılan beş farklı türde kamera sarsıntısını telafi eden, 5 kademeli etkili, 5 eksenli SteadyShot INSIDE görüntü sabitleme sistemi var. Bu, kullanıcıların, kamera sarsıntısından bulanıklıkla karşılaşmadan kritik görüntüleme için herhangi bir merceği, hatta uyarlanmış lensleri güvenle kullanmalarını sağlar.

Uzun odak uzaklığı için sistem zift ve yaw ayarlamalarını düzeltecektir. Öte yandan, makro ve yüksek büyütme görüntüleri yatay ve dikey kaydırma telafisinin dahil edilmesinden fayda görecektir. Tüm çekim stilleri rulo telafiden faydalanabilir. Tüm istikrar eksenleri, üncü taraf lensler ve adaptörler veya yerleşik optik stabilizasyonlu merceklerle kullanıldığında bile her zaman işlev görecektir.

4D ODAK

Neredeyse tüm sensör alanını kapsayan güçlü bir 4D FOCUS sistemi, 0,05 saniyede hassas netleme için 169 kontrast algılama alanı ile birlikte, yongasında faz algılama noktalarına 425 sahiptir. Bu hibrid AF sisteminden gelen odak noktalarının yoğunluğu, çeşitli ışık koşullarında hareketli nesneleri izlemeye elverişli Yüksek Yoğunluklu İzleme AF Teknolojisi'ni de mümkün kılmaktadır. Faz tespit noktalarının kullanılması, tam AF uyumluluğu olan isteğe bağlı LA-EA3 veya LA-EA1 lens montajı adaptörleri aracılığıyla A-montaj lenslerin kullanılmasını da sağlar.

Apt 4D FOCUS sistemi ayrıca arzu edilen hareketli nesneyle ayarlanabilen konfigüre edilebilir bir çerçevenin kullanımı boyunca hareketli nesnelere odaklanmayı sağlayan Lock-on AF de dahil olmak üzere rafine doğruluk için çeşitli odaklama fonksiyonlarına sahiptir ve Expand Flexible Spot , Orijinal olarak seçilen nokta odak kaybederse bile hareketli nesneler üzerine odaklanmayı sağlamak için komşu odak noktalarını kullanır. Buna ek olarak, Eye AF, tanınmış kişilerin portrelerine odaklanabilmesi için kullanılabilir ve AF-S ve AF-C modlarında kullanılabilir. Otofokus ayrıca, dakikalık konu detaylarına baktığınızda kritik odaklama için Odak Büyütücü işleviyle birlikte kullanılabilir.


Otofokus özelliğine ek olarak, a6500, net odaklamanın daha objektif bir şekilde yapılması için vurgulanmış keskin kenarlı kontrastlarla manuel odaklama kontrolünden faydalanmak için Peaking MF fonksiyonuna da sahiptir.

UHD (ULTRA HD ) 4K VİDEO KAYDI

UHD 4K filmlerin dahili kaydı 30 fps'e kadar olan çoklu kare hızlarında mümkündür ve Super35mm ​​kayıt alanına ve etkili 20MP (6000 x 3376) çözünürlüğe dayanan 2.4x oversampling daha ayrıntılı ve tam piksel okuma imkânı sağlar, bu boştur Azaltılmış moiré ve aliasing ile daha kaliteli görüntüler elde etmek için, piksel binning'ten. Full HD 1080p kayıt, 120 fps'e kadar olan karelerle de desteklenir ve her iki çözünürlükte de MP4 sarmalayıcıda bulunan 4: 2: 0 örneklemeli 100 Mbps XAVC S formatından yararlanılır. Yüksek hızlı, 120 fps kayıt, aynı zamanda 30p veya 24p'ye ayarlanmış kare hızıyla 4x ve 5x yavaş çekimli film kayıt sağlar. Yüksek çözünürlüklü dahili kayıta ek olarak, sıkıştırılmamış HDMI çıkışı 4: 2: 2 örneklemeyle temiz 4K kaydı için opsiyonel harici bir kayıt cihazının kullanılmasını da sağlar.

4K video kaydı, bir filmden bir çerçeve kapmak ve ayrı bir dosya olarak depolamak suretiyle oynatma sırasında 8MP zum yapabilme olanağını da sunar.

Özel Renk Profilleri ve S-Log3 Gamma

Gölgelerde gelişmiş hassasiyet ve netlik ile daha yumuşak ton ve renk tonlamaları için% 1300'e kadar daha geniş dinamik menzil sağlayan S-Gamut3.Cine / S-Log-3 ve S-Gamut3 / S-Log3 profilleri için destek sağlanmaktadır Ve orta tonlar. Bu profiller ayrıca profesyonel bir iş akışında daha fazla uyumluluk sağlamış ve çok yönlü post-prodüksiyon derecelendirmesi ve renk kontrolü için Cineon Log gama eğrisiyle eşlenmiştir. S-Log3 gamma ayarı ayrıca, vurgulamalar ve gölgeler üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için etkileyici 14 duraklı geniş dinamik aralık sunmaktadır; buna karşılık S-Gamut3.Cine profili, taranmış negatif filmin niteliklerini taklit etmek için, geniş bir renk aralığı ile karşılaştırılabilir DCI-P3 renk alanı. Ayrıca popüler S-Log2 ayarı da mevcuttur.

YAVAŞ VE HIZLI HAREKEKETLİ ÇEKİM 

S & Q modunda mevcut çeşitli yeni çerçeve hızlarıyla, video yakalama yetenekleriniz üzerinde daha fazla kontrole sahip olun. Bu, atıcıların 1-120 fps arasındaki her iki adımdan birinde Full HD video yakalamalarını sağlayacaktır. Bu ayarlar, hareketi yavaşlatıp yavaş hareket eden bir sahneyi hızlandıracaktır. Bu ayar aynı zamanda NTSC / PAL değiĢtirilebilir.

ZEBRA VE GAMMA EKRAN YARDIMI

Geliştirilmiş bir Zebra işlevi, S-Log gama profilleri ile çalışmak için idealdir ve yüksek kontrastlı sahnelerde poz değerlerini izlemeye yardımcı olur. Video sinyal seviyesi hedefleri 0'dan 109'a kadar ayarlanabilir ve maruz kalma seviyesi ayarlamalarını daha kolay hale getirmek için belirli aralıklar ayarlanabilir.


Bunun aksine, S-Log ayarlarıyla kayıt yaparken doğal kontrastlı sahneleri görüntüleyen bir Gamma Display Assist işlevi de mevcuttur. Bu işlev kamera görüntülemeyi kolaylaştırmak için görüntüleri ITU709 profiline çevirir.

SAAT KODU VE KULLANICI BİT AYARLARI

Kullanıcı Bit işlevi birden fazla fotoğraf makinesinden görüntülerin birlikte düzenlenmesine yardımcı olmak için tarih, saat ve sahne numarasını kaydederken, saat kodu dakikalar, dakikalar, saniyeler ve kareler kaydetmek için kullanılabilir.

GÖVDE TASARIMI VE DAHİLİ Wİ-Fİ

Sağlam bir magnezyum alaşım gövdesi, dayanıklı bir profil sunar ve ayrıca zorlu ortamlara karşı koruma sağlamak için toz ve nem izlerini içerir. Bu dayanıklılık 200.000'den fazla çekime dayanacak şekilde tasarlanan panjur tasarımına da taşınıyor.


SONY A6500 GÖVDE (BODY)( ÖN SİPARİŞ) AYNASIZ DSLR FOTO MAK

XGA Tru-Finder 2.36m nokta OLED elektronik vizör, göz seviyesi izleme için parlak, yüksek çözünürlüklü araçlar sunar ve ayrıca hareketli nesneleri izlerken daha yumuşak görüntüleme için özel bir 120 fps modu spor yapar.

3.0 "921.6k nokta LCD dokunmatik ekran, çalışma alanına uyması için 90 ° yukarıya veya 45 ° aşağı doğru eğilebilir

GÖRÜNTÜLEME

Lens Montajlı Sony E-Mount

Kamera Biçimi APS-C (1.5x Kırpma Faktörü)

Gerçek Boyutlar: 25 Megapiksel

Etkili: 24,2 megapiksel

Maksimum Çözünürlük 24 MP: 6000 x 4000

En-boy Oranı 3: 2, 16: 9

Sensör Türü / Boyutu CMOS, 23.5 x 15.6 mm

Dosya Formatları Hareketsiz Görüntüler: JPEG, RAW

Filmler: AVCHD Ver. 2.0, MP4, MPEG-4 AVC / H.264, XAVC S

Ses: AAC LC, AC3, Dolby Dijital 2 kanal, Lineer PCM (Stereo)

Bit Derinliği 14-bit

Toz Azaltma Sistemi Evet

Hafıza Kartı Türü SD

SDHC

SDXC

Memory Stick Pro Duo

Memory Stick PRO HG-Duo

Görüntü Sabitleme Sensörü-Vites Değiştirme, 5 Yollu

AV Kaydı

Video Kayıt Evet, NTSC / PAL

Video Formatı UltraHD

XAVC S

3840 x 2160p / 30 fps (100 Mbps) / 30 fps (60 Mbps) / 25 fps (100 Mbps)

/ 25 fps (60 Mbps) / 24 fps (100 Mbps) / 24 fps (60 Mbps)

Yüksek çözünürlük

XAVC S

1920 x 1080p / 120 fps (100 Mbps) / 120 fps (60 Mbps) / 100 fps (100 Mbps)

/ 100 fps (100 Mbps) / 60 fps (50 Mbps) / 50 fps (50 Mbps)

/ 30 fps (50 Mbps) / 25 fps (50 Mbps) / 24 fps (50 Mbps)

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK

AVCHD

1920 x 1080p / 60 fps (28 Mbps) / 50 fps (28 Mbps) / 25 fps (24 Mbps)

/ 25 fps (17 Mbps) / 24 fps (24 Mbps) / 24 fps (17 Mbps)

YÜKSEK ÇÖZÜNÜLÜRLÜK

AVCHD

1920 x 1080i / 60 fps (24 Mbps) / 60 fps (17 Mbps) / 50 fps (24 Mbps)

/ 50 fps (17 Mbps)

Yüksek çözünürlük

MP4

1920 x 1080p / 60 fps (28 Mbps) / 50 fps (28 Mbps) / 30 fps (16 Mbps)

/ 25 fps (16 Mbps)

Yüksek çözünürlük

MP4

1280 x 720p / 30 fps (6 Mbps) / 25 fps (6 Mbps)

En-boy Oranı 16: 9

Video Klip Uzunluğu En Fazla 29 Dakika 59 Saniye

Ses Kaydı Dahili Mikrofon: Video, Stereo ile

İsteğe Bağlı Harici Mikrofon: Video, Stereo ile

Odak Kontrolü

Odak Türü Otomatik ve Manuel

Odak Modu Otomatik (A), Sürekli servo AF (C), Direkt Manuel Odaklama (DMF), Manuel Odaklama (M), Tek servo AF (S)

Otomatik odak Noktaları Faz Tespiti: 425

Kontrast Tespiti: 169

Vizör / Ekran

Vizör Tipi Elektronik

Vizör Boyut 0.39 "

Vizör Piksel Sayısı 2.359.296

Vizör Göz Noktası 23.00 mm

Vizör Kapsamı% 100

Vizör Büyütme Yaklaşık. 1.07x

Diyopter Ayarı - 4.0 ila +3.0 m

Ekran 3 "Arka Ekran Dokunmatik LCD Dokunmatik Ekran (921.600)

Ekran Kaplaması% 100

Maruziyet Kontrolü

ISO Hassasiyeti Otomatik, 100-25600 (Genişletilmiş Mod: 100-51200)

Kepenk Tipi: Elektronik ve Mekanik

Hız: 30 - 1/4000 saniye, Ampul Modu

Ölçüm Yöntemi Merkezi ağırlıklı ortalama ölçme, Çok bölgeli ölçüm, Nokta ölçümü

Pozlama Modu Modları: Diyafram Önceliği, Otomatik, Akıllı Otomatik, Manuel, Film, Program, Sahne Seçimi, Deklanşör Önceliği, Üstün Otomatik, Panorama Taraması

Ölçüm Aralığı: EV -2.0 - EV 20.0

Telafi: -5 EV - +5 EV (1/3 veya 1/2 EV adımlarla)

Beyaz Denge Modları Otomatik, Bulutlu, Renk Sıcaklığı, Gün Işığı, Flaş, Floresan (Soğuk Beyaz), Floresan (Gün Batımı), Floresan (Gün Işığı), Floresan (Sıcak Beyaz), Akkor Renkli, Gölge, Sualtı

Sürekli Çekim JPEG formatında 233 kareye kadar 24,2 MP'de 11 fps'e kadar

JPEG formatında 301 kareye kadar 24,2 MP'de 11 fps'ye kadar

Ham formatta 107 kareye kadar 24,2 MP'de 11 fps'e kadar

24,2 MP'de 8 fps'ye kadar

24,2 MP'de 6 fps'e kadar

24,2 MP'de 3 fps'ye kadar

Flaş

Flaş Modları Otomatik

Doldurun

Yüksek Hızlı Senkronizasyon

Kapalı

Arka Senkronizasyon

Kırmızı Göz Azaltma

Yavaş Senkronizasyon

Kablosuz

Dahili Flaş Evet

Kılavuz No. 19.69 '(6 m) ISO100

Maks. Senkron Hızı 1/160 saniye

Flaş Telafisi -3 EV - +3 EV (1/3 veya 1/2 EV adımlarla)

Özel Flash Sistemi TTL

Harici Flaş Bağlantısı Sıcak Ayakkabı, Kablosuz

Performans

Otomatik Zamanlayıcı 10 saniye, 5 saniye, 2 saniye

Bağlantı 1/8 "Mikrofon, HDMI D (Mikro), Mikro USB, USB 2.0

Wi-Fi Bağlantısı Var

Güç

Pil 1x NP-FW50 Şarj Edilebilir Lityum İyon Pil Paketi, 7.2 VDC, 1080 mAh

AC Güç Adaptörü AC-PW20 (İsteğe bağlı)

Çalışma / Depolama Sıcaklığı İşletimi

32 ila 104 ° F (0 ila 40 ° C)

Fiziksel

Boyutlar (GxYxD) 4.7 x 2.6 x 2.1 "/ 120.0 x 66.9 x 53.3 mm çıkıntılar hariç

Ağırlık 15.98 oz / 453 g pil ve hafıza kartı ile


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SONY A6500 + 18-105 F/4 OSS AYNASIZ FOTOĞRAF MAKİNESİ KİT SONY A6500 GÖVDE (BODY) AYNASIZ DSLR FOTO MAK CDHRSZ36(Kopya)
SONY A6500 + 18-105 F/4 OSS AYNASIZ FOTOĞRAF MAKİNESİ KİT

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.