SONY RX100 MARK IV DİJİTAL KOMPAKT FOTO MAK

14.006,98 TL
13.306,63 TL (%5,00 havale indirimi)
Marka
Stok Kodu
BCDHNQZ8 (Kopya)
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
11.672,49 TL + KDV
Havale
13.306,63 TL (%5,00 havale indirimi)
ÜRÜNÜ PAYLAŞ:
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256bit SSL Sertifikası ile
Alışverişleriniz Güvende!
İADE & DEĞİŞİM
14 Gün Boyunca
İade & Değim Garantisi
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz %100 Resmi
Distrubütör garantisindedir.
AYNI GÜN TESLİMAT
Kuryeyle Sehir içi Aynı Gün
Adresinize Teslimat İmkanı

ZEISS ® yüksek kalite için Vario-Sonnar® T * objektif

Geniş çaplı ZEISS Vario-Sonnar® T * 24-70mm 1 F1.8-2.8 objektif 24 mm dışarı çekim geniş açı verir. Telefoto sonunda F2.8 parlaklık maksimum diyafram kamera titremesi ve hedefin hareket bulanıklığı olmadan görüntüleri çekerken ve güzel arka plan odaktan uzaklaşma ile (örneğin portreler gibi) fotoğraf çekimi mümkün kılar. ZEISS T * kaplama hayalet ve parlama azaltır.

20.1 MP (etkili) 1,0-tipi Exmor RS CMOS sensör

Dünyanın ilk 2 DRAM yongası ile 1.0-tip yığılmış CMOS görüntü sensörü 40x süper yavaş hareket ve 1/32000 saniyeye varan olanak sağlar. insan kavrayışının ötesindeki süper yüksek hızlı obtüratör. genişletilmiş devre yüksek sinyal işleme kapasitesine ve en fazla beş kez hızlı özellikleri 3 klasik modellere kıyasla yüksek hızda okuma.

BIONZ X  Üstün detay ve doku için

Dijital fotoğraf makineleri, dijital görüntü içine kendi sensör tarafından yakalanan ışığı dönüştürün. Güçler dönüşüm için lens ve sensör gibi önemli motor, RX100 IV yüksek hızlı BIONZ X daha doğal ayrıntılar, daha gerçekçi görüntüler, zengin ton geçişleri için işlemci ve daha düşük gürültü özellikleri beri fotoğraf ve film çekerken.

Süper yavaş hareket 4 40x maksimum

HFR seçmek için mod tekerleğini kullanarak, eylemin salise anları içeren süper slow motion filmleri oluşturmak kolaydır. 960 / 1000fps, 480 / 500fps veya 240 / 250fps (NTSC / PAL) kare hızları çekim seçin 5 hareketli nesnelerin hızı için en uygun olduğuna bağlı hangi. Görüntü kalitesi Kalite Öncelik modunda 480fps'dir neredeyse Full 240FPS HD ve HD. son tetik modu da FİLM düğmesine basıldığında önce size kesin anı yakalamanıza izin, 2 veya 4 saniye yakalamak için olanak sağlar.

1/32000 sn Süper yüksek hızlı obtüratör.

Bu yeni nesil 1/32000 sn. Süper yüksek hızlı Anti-Bozulma Panjur Panjur fenomen kaynaklanan görüntü bozulmalarını en aza indirmek için çalışıyor. olağanüstü hızlı deklanşör hızı da arka planda bile EV19 maksimum son derece parlak koşullarda ayarı büyük bir diyafram kullanarak defocusing fotoğraf üretmek için izin verir. 6

16fps kadar 7 karartma olmadan sürekli çekim

 Yeni süper-yüksek hızlı görüntü sensörü-sayesindeve 20.1 MP çözünürlüğe rağmen 8yüksek piksel sayısında-16fps sürekli çekim kadar elde etmesine yardımcı olur kamera özellikleri hızlandırılmış okuma hızı 7 . Bu kısacık güzelliği ya da yüz ifadeleri anları yakalamanızı sağlar.

Ilham çekim için parlak XGA OLED Tru-Finder

Yüksek kontrastlı geri çekilebilir elektronik vizör (EVF) 2359k nokta yüksek çözünürlüklü eşdeğer sunar.Çarpıcı çözünürlük ve kendini aydınlatma hassas kompozisyon için en ince detayların görüntülenmesini sağlar. EVF vizör optik açık köşe köşeye görünürlük için istenmeyen yansımaları azaltmak için ZEISS T * Kaplama ile tedavi edilir.

Gelişmiş fotoğrafçılık için kontrol halkası

Bu kamerayı ciddi fotoğrafçılar için ideal bir seçim yapma diğer özelliği - Kullanışlı mercek monte kontrol halkası böyle seçerek deklanşör hızı, diyafram açıklığı ve ekledi yaratıcı komutu için daha pro-tarzı manuel kontrol çalışmasına olanak sağlar.

Esnek kompozisyon için 180˚ eğilebilir LCD ekran

Eğim özelliği ile yüksek çözünürlüklü 3,0-tipi ekran, aksi takdirde imkansız havai veya düşük açılı çekim selfies ve çerçeveleme ayırdığınız için idealdir.Sen yaratıcı kompozisyonlar yakalayan daha fazla esneklik için yüksek / düşük çekim pozisyonlarında kullanabilirsiniz.

Hızlı AF yanıtı belirleyici anları yakalamak için

Kamera yüksek hızlı, yüksek hassasiyetli kontrast algılama otofokus özellikli Hızlı Akıllı AF benimser. Α7 serisinde kullanılan AF sisteminden Geliştirilmiş, bu daha da kısacık anları böylece böylelikle yanıtını geliştirerek, boşa mercek hareketi minimize AF aralığı tahmin ve lens sürücü hızlandırarak odak sağlar.

Doğrudan 4K video kaydı 8 ,9 , 10 , tek başına kamera aracılığıyla

RX100 IV yüksek hassasiyetli 4K film kaydedebilirsiniz 8 , 9 , 10 veri. Ayrıca, bastırılmış hareli ve kesilme çarpıcı yüksek hassasiyetli 4K görüntü piksel binning veya hat atlama olmadan veri okuma yoluyla teslim edilebilir.

Tek dokunuşla akıllı telefonlar ve tablete bağlanın

Anında sadece kamera ile dokunarak Android ™ akıllı telefon ya da tabletinize bir fotoğraf ya da film transferi - Mobil ve yerleşik Wi-Fi ve NFC ™ (Yakın Alan İletişimi) indirilebilir PlayMemories kullanarak. Tek dokunuşla ayrıca bir mobil cihaz ve film kayıt baştan kamera uzaktan kumandası için, Uzaktan Gömülü Smart aktive edebilirsiniz / dur.

PlayMemories Camera Apps (PMCA) desteği 11

Zamanla işlevsellik kazandığı bir kamera keyfini çıkarın. PlayMemories Camera Apps artan aralığı seçin 11uzaktan kumanda, resim ve video efektleri ve çok daha fazlası için.Kurulum PC veya kameranın kendi Wi-Fi bağlantısını kullanarak basittir.

Geniş ISO hassasiyeti ile hemen her yerde çekin

Son derece düşük ışıkta daha canlı görüntüler için yüksek hassasiyet, gerçek ISO 12800 e kadar uzanır. Otomatik ISO modu otomatik olarak en uygun ayarları belirlemeye karar verir ya da manuel olarak kamera da Otomatik ISO ayarı sırasında alt sınırı enstantaneyi kurmanızı sağlar ISO 80 kadar gibi düşük duyarlılık genişletin.

Özel düğme yaratıcı kolaylık

özel (C) düğmesine en iyi çekim tarzı kameranın yeteneklerini adapte üzerinde 40 olası işlevlerinden birini programlamak için izin verir. Sık kullanılan bir işlev veya bu düğmeye tercih edilen bir ayar atayarak, derhal çağırabilirsiniz. Siz seçiminize kullanışlı parmak erişebileceksiniz - daha hızlı, daha sezgisel bir kamera çalışması için.

Çift Kayıt  film kaydı sırasında aynı anda fotoğraf çekimi

Hala 17 MP görüntü çekimi 12 film kaydederken. Kamera etkileyici, yüksek kaliteli fotoğraf bile çekim filmleri yakalamak için olanak sağlar.Yeni Otomatik Çift Kayıt serbest bırakma fonksiyonu kamera otomatik Film kaydı sırasında fotoğraf çekmenizi sağlar. Yüksek / standart / düşük ayarları Oto Dual Rec sürümü seçin sıklığı.

Çeşitli deklanşör fonksiyonları artık gelişmiş

Shutter ilgili fonksiyonlar geliştirildi.Eğer deklanşöre kendinizi serbest bırakamaz zaman durumlarda bile bu değerli özelliğini kullanabilirsiniz, böylece, örneğin, zamanlayıcı fonksiyonu şimdi, dirsek çekim destekler. Pozlama braket çekim sayısı dokuza genişletilir.

Parlak İzleme

Bir yıldızlı gökyüzü ya da diğer koyu sahne çekerken görüntü parlaklığını artırır Bu fonksiyon, örneğin, kolay erişim için özelleştirilebilir düğmeye atanabilir.

Odak arıtma için MF Assist ve Peaking fonksiyonları

İstediğiniz gibi bu özellikler ince ayar odak yardımcı olur. Peaking daha odaklama ayarı gerekip gerekmediğini belirlemenize yardımcı olması için renk seçiminiz ile keskin ya da çoğunda odak alanı vurgulamaktadır ise Manuel Odaklama (MF), büyütür daha hassas ayar etkinleştirmek için üzerinde duruluyor alanı Yrd.

Kilit açma AF gelişmiş fotoğraf fırsatları için

Basitçe AF Lock-etkinleştirmek için deklanşöre yarım basın 13 . Otomatik konu boyutuna uyacak şekilde AF hedefi çerçevesi boyutunu ayarlar.Izleme performansını artırmak ve her fotoğraf fırsat tam olarak yararlanmak.

Yanlısı kaliteli XAVC S Seçin9 veya AVCHD film kaydı

Özellikle ciddi kameramanların için, XAVC S formatı 9 yüksek kaliteli film ifadesi ve hatta hareketin tam sahnelerde az gürültü için düşük sıkıştırma sağlar. Ayrıca kolay düzenleme ve paylaşım için AVCHD formatını var. Bu kamera 4K kodek 4K destekleyen kullanan 8 , 9 , 10 kadar 100 Mbps hızında film kaydı ve ayrıca Full HD görüntü kaydedilmesini sağlar.

Yanlısı tarzı kullanımını destekleyen çeşitli film fonksiyonları

Çeşitli kullanılabilir film fonksiyonları (o kromogenik etkiler ve tonlama ayarı gibi temel parametreleri değiştirerek film karakteri belirler) Resim Profil dahil, S-log2 gama (yani şişmiş-out vurgular ve siyah ezmek oluşumunu azaltmak için kayıt dinamik aralığı genişletir) TC / UB, Rec Kontrolü, Dual Video Kayıt, vb

Uzaktan Kamera Kontrolü desteklenen

Kamera bir bilgisayara bağlı olduğunda, fotoğraf çekmek veya USB bağlantı noktası üzerinden bağlanan bir bilgisayardan kamera ayarlarını değiştirmek için Uzaktan Kamera Kontrolü kullanabilirsiniz. All you need PC'nizi destekleyen bir sürümü Remote Camera Control uygulamasını indirmek için.

Görüntüleme
Piksel Gerçek: 21.0 Megapiksel 
Efektif: 20.1 Megapiksel
Algılayıcı 1 "(13.2 x 8.8 mm) CMOS
Dosya Biçimleri Hareketsiz Görüntüler: JPEG, RAW Filmler: AVCHD Sür. 2.0, MP4, XAVC S Ses: AAC LC, AC3, Dolby Digital 2 kanal, Linear PCM (Stereo) 

Max Çözünürlük 20 MP: 5472 x 3648
Boy Oranı 1: 1, 3: 2, 4: 3 16: 9
Görüntü Sabitleme Optik
Renk Uzayları sRGB, Adobe RGB
Optik
Lens Carl Zeiss Vario-Sonnar®, 9 grupta 10 element 
9 Asferik 
EFL: 8.8-25.7mm (35 mm eşdeğeri: 24-70mm) 
Diyafram: f / 1.8 (W) - 2.8 (T)
Yakınlaştırma Optik: 2.9x 
Net Görüntü Zoom: 5.8x 
Dijital: 11x
Odak Menzili Geniş: 1.97 "(5 cm) - Infinity 
Telefoto: 11.81 "(30 cm) - Infinity
Pozlama Kontrolü
ISO Hassasiyeti Otomatik, 125-12800 (Genişletilmiş Modu: 80-12800)
Panjur Tür: Mekanik 
Hız: 4 - Otomatik Mod içinde 1/2000 saniye 
Tipi: Mekanik 
Hız: 30 - Program Modu içinde 1/2000 saniye 
Tipi: Mekanik 
Hız: 30 - Manuel Modda 1/2000 saniye 
Aperture 1/2000 saniye - 30 Öncelik Modu 
Tür: Mekanik 
Hız: 30 - 1/2000 Deklanşör Önceliği Modu ikinci 
Tipi: Elektronik 
Hız: 4 - Otomatik Mod içinde 1/32000 saniye 
Tipi: Elektronik 
Hız: 30 - 1/32000 Ampul Modu ikinci 
Tipi: Elektronik 
Hız: 30 - Program Modu içinde 1/32000 saniye 
Tipi: Elektronik 
Hız: 30 - Diyafram Önceliği modu içinde 1/32000 saniye 
Tipi: Elektronik 
Hız: 30 - Deklanşör Öncelikli Modu 1/32000 saniye
Pozlama Ölçüm Merkez ağırlıklı, Çoklu, Spot
Pozlama Modları Modu: Diyafram Önceliği, Akıllı Otomatik, Manuel, Bellek Çağırma, Film, Panorama Shot, Programlı Otomatik, Sahne Seçimi, Deklanşör Öncelikli, Süper Otomatik
Çekim Modu Anti-motion Blur 
Fireworks 
Gurme 
El Twilight 
Yüksek Hassasiyet 
Manzara 
Makro 
Gece Portre 
Gece Manzarası 
Pet Modu 
Portre 
Spor 
Günbatımı
Beyaz Dengesi Modları Otomatik, Bulutlu, Renk Sıcaklığı Filtre, Özel, Gün Işığı, Flaş, Floresan (Soğuk Beyaz), Floresan (Gün Beyaz), Floresan (Gün Işığı), Floresan (Sıcak Beyaz), Akkor, Gölge
Burst Rate 16.0 fps'ye kadar 20.1 MP
Otomatik Zamanlayıcı 10 sn, 5 sn, 2 sn
Uzaktan Kumanda Isteğe bağlı
Flaş
Flaş Modları Otomatik 
Açık Flaş 
Kapalı 
Arka Sync 
Kırmızı Göz Azaltma 
Yavaş senkron
Dahili Flaş Evet
Maksimum Etkili Flaş Menzili Geniş: 1,31-33,46 '(0,4-10,2 m) 
Telefoto: 1,31-21,33 '(0,4-6,5 m)
Bellek
Hafıza Kartı Tipi Memory Stick Duo 
Memory Stick Pro Duo 
Memory Stick PRO Duo (Yüksek Hızlı) 
Memory Stick PRO HG-Duo 
SD 
SDHC 
SDXC
Kayıt
Video Kaydı Evet, NTSC / PAL
Çözüm 3840 x 2160p: 30 fps, 25 fps, 24 fps 
1920 x 1080p: 60 fps, 50 fps, 30 fps, 25 fps, 24 fps 
1920 x 1080i: 60 fps, 50 fps 
1280 x 720p: 30 fps, 25 fps 
1920 x 1080p: 240 fps, 480 fps, 960 fps 
1824 x 1026p: 240 fps, 480 fps, 960 fps 
1676 x 566p: 240 fps, 480 fps, 960 fps 
1920 x 1080p: 250 fps, 500 fps, 1000 fps 
1824 x 1026p: 250 fps, 500 fps, 1000 fps 
1676 x 566p: 250 fps, 500 fps, 1000 fps
Video
Video Klip Uzunluğu Min 29'a kadar
Ses Kayıt Dahili mikrofon: Video Stereo ile
Vizör / Ekran
Vizör Tipi Elektronik
Diopter Ayarı - 4 +3 m
Vizör Kapsama % 100
Ekran 3.0 "LCD Arka Ekran Tilt (1.228.800 piksel)
Bağlantı / Sistem Gereksinimleri
Bağlantı HDMI D (Mikro), Mikro-USB, USB 2.0
Wifi Evet, 802.11b / g / n  yerleşik
Güç
Pil 1x NP-BX1 Şarj edilebilir Lityum-İyon Pil Paketi, 3.6 VDC, 1240 mAh
AC Güç Adaptörü AC-UB10C (Dahil)
Fiziksel
Boyutlar (GxYxD) 4,0 x 2,4 x 1,6 "/ 101.6 x 61.0 x 40.6 mm
Ağırlık 10.51 oz / 298 gr pil ve hafıza kartı ile


 



Sony RX100 IV Sensör Özellikleri

20.1 MP 1" Exmor RS BSI CMOS Sensor kullanan Sony, bir önceki modelin geliştirilmiş bir versiyonu olrak düşünülebilir. Büyüklük açısından sensör küçük gibi algılansa da yeterli çözünürlüğün sığdırılabileceği pixel fazlasıyla sığdırılmış. 20.1 megapiksel gibi yüksek çözünürlük fotoğraf için fazlasıyla yeterli. Ayrıca Sensör ve BIONZ X görrüntü işlemci sayesinde düşük ışık ISO performansının oldukça yüksek olduğunu söylemek gerek. ISO 12,800 hassasiyete ulaşan ve tüm değerlerde rahatlıkla kaliteli fotoğraf alabildiğiniz RX100 M4 sensörün ve geliştirilen yapısıyla 4K UHD video çekebiliyor. Üstüne bir de 960fps gibi yüksek bir slow motion görüntü kaydetme seçeneğine sahip.

 


 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SONY RX100 MARK IV DİJİTAL KOMPAKT FOTO MAK SONY RX100 MARK4 DİJİTAL KOMPAKT FOTO MAK BCDHNQZ8 (Kopya)
SONY RX100 MARK IV  DİJİTAL KOMPAKT FOTO MAK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.