OLYMPUS E-M5 MARK II 12-40 F:2,8 SİYAH DSLR KIT FOTO MAKINA

14.734,52 TL
14.292,49 TL (%3,00 havale indirimi)
Marka
Stok Kodu
ABCPQVY4 (Kopya)
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
12.278,77 TL + KDV
Havale
14.292,49 TL (%3,00 havale indirimi)
ÜRÜNÜ PAYLAŞ:
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256bit SSL Sertifikası ile
Alışverişleriniz Güvende!
İADE & DEĞİŞİM
14 Gün Boyunca
İade & Değim Garantisi
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz %100 Resmi
Distrubütör garantisindedir.
AYNI GÜN TESLİMAT
Kuryeyle Sehir içi Aynı Gün
Adresinize Teslimat İmkanı

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II Aynasız Fotoğraf Makinesi İncelemesi ve Teknik Özellikleri


 

 


Olympus OM-D E-M5 Mark II’nin 5 Eksen VCM Görüntü Sabitleyicisi

Olympus yeni modelim E-M5 Mark II’de5 yönlübir görüntü sabitleyici kullanmış. Özellikle videodaki performansı göz ardı edilmemesi gereken seviyede. Fotoğraftaki performansını yaklaşık 5 stop kadar avantaj sağlarken el titremelerinin de ötesindeki titreşimleri engellemek için tasarlanmış. Videoda da konu takibi yaparken titreşim engelleyicinin farkını görebiliyorsunuz. Steadycam üzerindeymiş gibi elde çekim yapabiliyor ve mükemmel video ve fotoğraflar yakalayabiliyorsunuz. Videodaki etkinin dışında fotoğraftaki etki düşük ışıkta ve sokak fotoğrafı gibi hareketli sahnelerde tüm titreşimleri azaltmak için geliştirilmiş.Olympus OM-D E-M5 Mark IIbeş eksenli VCM Titreşim engelleyici ile Olympus severlerin gönlünde taht kuracağa benziyor.

 

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II Sensör ve Görüntü İşlemci

MFT-Micro  Four Thirds sensör yapısına sahip Olympus OM-D E-M5 Mark II, düşük ışık koşullarında daha az ısınması ve mükemmel ISO performansına ulaşmasında önemli bir özellik kazandırıyor. 16 megapixel Live MOS sensör yapısı birçok DSLR modelde yer alan CMOs sensörden çok daha doğru bir renk algısına sahipken daha iyi bir bit derinliği ve renkleri kullanıcısına sunabiliyor.TruePic VIIGörüntü işlemciye sahip OM-D E-M5 ayrıca farklı bir özellikle 16 megapikselden daha fazlasını40 megapiksel fotoğraf üretebilmesiyle de ön plana çıkartıyor. Olympus Global açıklamasına göre 0.5 stop aralıklarla sensörü hareket ettirerek 16mp çözünürlükteki 8 fotoğraf birleşimi ile 40MP boyutunda fotoğraf üretmesi kolaylaşıyor ve Full Frame’in tahtını sallaıyor. İşlemci ve sensör yapısı dikkate alındığında daha hızlı netleme, daha iyi seri çekim (yaklaşık 10-12 kare/sn) daha iyi renkler, ve bit derinliği ve mükemmelISOperformansıyla yeni nesilin gözde konumunu rakiplerinden aldığını söyleyebiliriz. 

 

 

 

 

 

 

 

81 Adetotofokus noktasına sahip Olympus OM-D E-M5 Mark II,ISO 25600değerinde fotoğraf çekimine imkan tanıyor.16MPsaniyede 10 kare fotoğraf çekebilen Olympus, DSLR fotoğraf makinelerinden daha iyisini sunabiliyor. 

 

 

 

 


Olympus OM-D E-M5 Mark II Toz ve Su Sıçramasına Dayanıklı Gövde

Olympus ilk Aynasız modelinden bu yana hep daha şık bir gövdeyi hedefleyerek devam ediyor.OM-D E-M5 Mark IIgövdesine baktığımız zaman klasik Olympus çizgisini görebiliyoruz ama daha şık ve daha sağlam bir gövde ile bunu görebiliyoruz. Önden bakıldığı zaman fark yok gibi görünse de el grip bölmesindeki çizgi daha sağlam tutuşu sağlayabiliyor. Tuş ve ayar tekerleği yerleşiminde retro çizgisinden vazgeçmeyen ve daha şık gümüş ve siyah E-M5 Mark II fotoğraf severlerin çok beğeneceği özellikler. 

 

 

Daha kompakt bir gövdeye sahip Mark II 6 Fn butonuyla da hızlı ve ergonomikliğini gösteriyor. Değişken açılı dokunmatik LCD ekran özellikle zor koşullarda fotoğraf çekmeyi kolaylaştırırken netlemeyi her zamanki gibi ekran üzerinden yapıp deklanşöre gerek kalmadan dokunarak çekebiliyorsunuz.

Makine aynı zamanda düşük sıcaklıklarda çalışma konusunda uzman. -10° C ye kadar performansından bir şey kaybetmezken artı sıcaklıklarda da üst seviyelere çıkabiliyor.

Toz geçirmez yapı sadece gövde ile alakalı olmadığı için Olympus lensleri de14-150mm f/4.0-5.6 IIversiyonunu birlikte sunan olympus bunun haricinde 12-50mm,12-40mm f2.8,40-150mm f2.8 ve 60mm f2.8 makro lensi ile birlikte kullanıldığında toza ve splashproof özelliği ile kullanılabiliyor. 

 

 

 

 


Olympus OM-D E-M5 Mark II ile Profesyonel Video Kaydı

E-M5 Mark II, Full HD video çekebilme özelliğine sahip ama diğer markalardan farkını60pvideo ve 5 eksenli görüntü sabitleyici ile 50Mbps yüksek bit rate *4 desteklemesi ile gösteriyor.  Videodaki titreşim engelelyici VCM ile steadycam üzerindeki performansın daha iyisini sunarkenAE ve AFperformansı da şaşırtıcı seviyede iyi netleme sunuyor. Manuel netleme yaparken de Focus Peaking(siyah-beyaz-kırmızı-sarı renkte) devreye alabiliyorsunuz. 



 

 

 

 

Videoda manuel ayarları yapabildiğiniz Olympus OM-D E-M5 Mark II daha iyi bir kayıt içinHLD-8Gkullanarak ekstradan kulaklık jakını da kullanabilmeniz ve daha kaliteli bir ses çıkışı almanız sağlanmış.

Videoda bir diğer özellik ise tüm sanat yani ART filtreleri kullanabiliyorsunuz. Kısmi renk ayarında bile video çekebilirken farklı tonlardaki çekimler için de videolarınızı renklendirebilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 

OM-D E-M5 Mark II ile 40MP Yüksek Çözünürlük ile Full Frame’in Ötesinde

Olympus OM-D E-M5 Mark II modeli mükemmel yüksek çözünürlükteki fotoğraf performansıyla Full Frame bir makineden öteye geçerek 40 megapiksel fotoğraf üretebiliyor. Sensörün 0.5 piksel adımlarla hareket etmesiyle 8 farklı çekim yapan ve sonrasında birleştiren E-M5 Mark II, bunları yaparken 16 megapixel çözünürlüğünde 8 fotoğrafı birleştiriyor ve size40mpboyutunda bir fotoğraf sunuyor. Böylece lenslerinizi tam performans kullanabilme özelliğini de kazanmış oluyorsunuz. 

 

 




OM-D E-M5 Mark II ‘nin 2.360K-Nokta elektronik Vizörü

2.360.000 nokta süper geniş ve yüksek çözünürlüklü elektronik vizöre sahip Olympus OM-D E-M5 Mark II daha parlak ve eş zamanlı çekime imkan tanıyor. Tüm ayarların vizörden görülebilmesi ve %100 görüntü açısı ile 1.48x büyütme ile mükemmel bir vizöre sahip olmakE-M5 Mark IIile mümkün kılınmış.

 

 

 




Olympus OM-D E-M5 Mark II LCD Ekran

GelişmişLCDekranı ile geniş bir görüş açısına sahip olurken eski nesilden farklı oalrak hareket kabiliyeti artırılmış ve çözünürlük olarak da geliştirilmiş bir yapıya sahip. Mükemmel çözünürlükteki bir fotoğrafı izlerken ortam ışığına göre hareket edebilen LCD Ekran zor koşullarda kullanıcısına destek veriyor.

 

 

 





Olympus EM-D E-M5 Mark II ile Performansın Tadını Çıkarın

OM-D E-M5 Mark II1/8000 snobtüratör hızı ile DSLR ve alt sınıf aynasız gövdelerden çok daha iyisini sunabiliyor.0,044saniye gibi shutter gecikmesine sahip olan E-M5 Mark II, sınıfının bir numarası olmasını sağlıyor. 

 

 

 

 



OM-D E-M5 Mark II ile Dahili Wi-Fi ve Olympus Image Share Özelliği

Dahili wi-fi ile hem fotoğraflarınızı paylaşabilir ve aktarabilir, hem de uzaktan kontrol imkanına sahip olabilirsiniz. Basit bir QR kodu ile mobil cihazdan OM-D E-M5 Mark II’nizi kontrol edebilir ve tek dokunuşla hızlı netleme ve fotoğraf çekimini yapabilirsiniz. Olympus Image Share ile fotoğraflarınıza gövdede yer alanARTfiltreleri de uygulayabilir ve fotoğraflarınıza renk katabilirsiniz. 

 

 

 



Olympus OM-D E-M5 ile Gelen Flaşı FL-LM3 ile Her Daim İyi Işık

FL-LM3 yeni toz ve su geçirmez özelliği ile90°yukarı ve180°yatay harekete sahip olabilir ve her zaman daha iyi aydınlatma sağlayabilirsiniz. FL-LM3 ayrıca kablosuz flaş tetikleme özelliğine de sahip olmasıyla diğer flaşlarınızı slave mod ile kullanabileceğinize işaret ediyor. 



 




Power Battery Holder, HLD-8 ile OM-D E-M5 Mark II

Daha sağlam tutuş, daha uzun batarya kullanımı, ve dayanıklı dış yapısı ile body’i koruyan yapıya sahip bir battery grip olanHLD-8ayrıca ekstradan bir kulaklık jakına sahip olmasıyla da video çekiminde ekstradan özellik barındırıyor. 

 

 

 




OM-D E-M5 Mark II EKG-2 External Grip ile Daha Sağlam Tutuş

Daha sağlam ve güvenli tutuş için gerekli olan klasik bir hand gripten ayrılan özelliklere sahipEKG-2tripod bağlantısına giren yapısıyla da basitlik sunabiliyor

 

Olympus OM-D E-M5 Mark II Aynasız Fotoğraf Makinesi Teknik Özellikleri

 


Fotoğraf

Lens Bayonet

Micro Four Thirds

Makine Formatı

Micro Four Thirds (2x Crop Factor)

Megapiksel

16 Megapixel

Max. Çözünürlük

16MP: 4608 x 3456

Çekim oranları

1:1, 3:2, 4:3, 16:9

Hafıza Kart Tipi

SD
SDXC
SDHC

Görüntü Sabitleyici

Sensor-Shift, 5-yönlü

 


Video kaydı

Video Kaydı

Evet

Ses Kaydı

Dahili mikrofon ve diğer mikrofonlarla birlikte kullanılabilir.

 


AF Kontrol

Fokus Tipi

Otomatik ve Manuel

Otofokus Nokta Sayısı

81

 


Vizör ve Ekran Özellikleri

Vizör Tipi

Elektronik

Dioptri Ayarı

- 4 to +2 m

LCD Ekran

3" hareketli dokunmatik LCD  LED

 


Pozlama Kontrolü

ISO Hassasiyeti

Auto, 200-3200 (yüksek Hassasiyet Modu: 100-25600)

Obtüratör

1/8000 - 60 sn

Ölçüm Modu

Center-weighted average metering, Multi-zone metering, Spot metering 1

Please Note:

Multi-zone=Digital ESP

close

Pozlama Modu

Modes: Aperture Priority, Auto, Manual, Program, Shutter Priority
Compensation: -3 EV to +3 EV (in 1/3 EV steps)

Beyaz Ayarı Modu

Auto, Cloudy, Custom, Flash, Fluorescent, Incandescent, Shade, Sunlight, Underwater

Seri Çekim Hızı

Up to 10 fps at 16 MP

 


Flaş

Flaş Modu

Auto
Fill-in
Off
Red-eye Reduction

Dahili Flaş

Yok

Harici Flaş

Hot Shoe

 


Bağlantılar

Bağlantılar

HDMI D (Micro)
AV / USB Multi, USB 2.0
1/8" Microphone

Wi-Fi

Evet

 


Batarya

Batarya

1x BLN-1 Şarj edilebilir Lithium-ion Battery Pack, 7.6 VDC, 1220 mAh

 


Fiziksel Özellikler

Boyutlar

4.9 x 3.3 x 1.8" / 12.4 x 8.4 x 4.6 cm

Ağırlık

14.4 oz / .41 kg Body

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Etiketler :
OLYMPUS E-M5 MARK II 12-40 F:2,8 SİYAH DSLR KIT FOTO MAKINA OLYMPUS OMD-EM5II/12-40 F:2,8 KIT ABCPQVY4 (Kopya)
OLYMPUS E-M5 MARK II 12-40 F:2,8 SİYAH  DSLR KIT FOTO MAKINA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.