OLYMPUS E-M10 MARK II GÖVDE SİYAH (BODY) AYNASIZ

3.362,49 TL
3.261,62 TL (%3,00 havale indirimi)
Marka
Stok Kodu
AEGMTZ58(Kopya)
Hediyesi
16 GB class10 kart+ÇANTA
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
2.802,08 TL + KDV
Havale
3.261,62 TL (%3,00 havale indirimi)
ÜRÜNÜ PAYLAŞ:
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256bit SSL Sertifikası ile
Alışverişleriniz Güvende!
İADE & DEĞİŞİM
14 Gün Boyunca
İade & Değim Garantisi
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz %100 Resmi
Distrubütör garantisindedir.
AYNI GÜN TESLİMAT
Kuryeyle Sehir içi Aynı Gün
Adresinize Teslimat İmkanı

 

Klasik bir tasarıma ve şık form faktörü ne sahip spor, siyah OM-D E-M10 Mark II den Olympus günlük  ortamlarında çeşitli çalışma uygun rafine fotoğraf ve film kayıt özelliklerine sahip bir aynasız Micro Four Thirds dijital fotoğraf makinesi. TruePic VII görüntü işlemcisi ile 16.1MP 4/3 Live MOS sensör çiftleri bir yüksek çözünürlüklü ISO 25600. In-kamera 5 eksenli görüntü bir üst hassasiyet ile, 8.5 fps çekim ve Full HD 1080p / 60 film kaydı kadar kolaylaştırmak için stabilizasyon zor ışık koşullarında ve hızlı AF sisteminde çalışan yararına kamera titremesinin kadar 4 durak telafi özel konu izleme modları ile hızlı, doğru performans için 81 kontrast algılama alanlarını kullanır. Retro temalı vücut atanabilir fonksiyon düğmeleri ve çevirir bir dizi yanı sıra bir 2.36M-nokta OLED elektronik vizör ve net görüntü izleme ve oynatma için 3.0 "1.04m-nokta eğme dokunmatik LCD içermektedir. E yakışıklı itiraz yanında -M10 Mark II'nin tasarımı, ana varlıkları hem fotoğrafçılar ve videocular yararlanma fonksiyonları ve performans çekim çok yönlü yardımcı olur

olympus omd em10 mark ii

görüntüleme yetenekleri aralığı yararlanmış, e-M10 Mark II de çeşitli durumlarda çalışma uygun çekim modları çeşitli içerir. deklanşör 1 / 16,000 sn hıza kadar olan bir Sessiz Mod, mükemmel sakin fotoğraf çekimi için bir elektronik deklanşör kullanır. mevcut. Canlı Ampul ve Canlı Zaman modları yaratıcı uzun pozlama fotoğraf için çok uygundur ve özel bir canlı Kompozit modu uzun pozlama yavaş yavaş atış sırasında kurmak izlemenize olanak tanıyor edilir. Dahili Wi-Fi kablosuz paylaşımı ve uzaktan kamera kontrolü için akıllı telefon veya tablet kamera çifti sağlar ve çekim modu bir aralık kamera 4K zaman atlamalı filmleri üretmek için kullanılabilir.

portre-uzunluk 28-84mm eşdeğeri odak uzaklığı aralığı geniş açılı kapsayan çok yönlü M.ZUIKO Digital ED 14-42mm f / 3.5-5.6 IS lens kamera ile dahildir. , Asferik ED, ve yüksek kırılma endeksi elemanlarının bir dizi önemli görüntü keskinlik ve netlik ve lens için anormallikleri ve bozulmaları kontrol etmek için çalışmak 'şık 0.9 "um kalınlığındaki profil e-M10 Mark kompakt form faktörüne uyumlu olduğunu II.

 olympus omd series

16.1MP Live MOS sensör ve TruePic VII Görüntü İşlemcisi
TruePic VII görüntü işlemcisi ile birlikte bir 16.1MP 4/3 Live MOS sensörü, sahip e-M10 Mark II işlemci hızı da bir kâr ISO 25600. duyarlılık ile yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve Full HD 1080p video kayıt yeteneğine sahiptir tek bir patlama 22 12-bit RAW dosyaları veya 36 JPEG kadar kayıt yeteneği ile tam çözünürlükte 8.5 fps üst sürekli çekim hızı. yavaş, 4 fps çekim hızında çalışırken, bellek kartı kapasitesi sonsuz patlamaları kayıt edebiliyoruz.
Yerleşik 5 Eksenli Görüntü Sabitleme
Gövdeye yerleşik, sensör kaydırmalı görüntü sabitleme kullanımında herhangi bir lens 4 stop a kadarotoğraf makinesinin titremesinin görünümünü en aza indirmek için yardımcı olur ve telefoto çekimleri, makro görüntüleri ve uzun pozlama ile çalışırken özellikle belirgin hale kamera hareketleri telafi eder. Ayrıca, bu eşsiz görüntü sabitleme sistemi dikey açı rotasyon, yatay açı döndürme, yatay kaydırma, dikey kaydırma ve haddeleme kamera titremesi hareketi telafi etmek için beş eksene üzerinde çalışıyor. tespit edilen hareketlerin bu aralık geleneksel hareketsiz görüntü çekimi yanı sıra film kaydı ve daha etkili hareketli nesnelerin çalışan yarar hizmet vermektedir. deklanşöre yarım basarak, daha doğru bileşimler için, çekim çerçeve ek olarak, görüntü sabitleyici de kullanılabilir.
Gövde Tasarımı
  • Kompakt, hafif tasarımı ile karakterize, e-M10 Mark II siyah deri şal ve siyah metal kaplama ile klasik tarzda vücut tasarıma sahiptir.
  • kılavuzda, sürücü modları ve programlanabilir fonksiyon ayarları üzerinde doğrudan kontrolü için, üç aramalar üst panelde yerleştirilmiş ve kolay ayarlama için bir tırtıklı yüzey özelliği.
  • Büyük, 0.62x eşdeğer büyütme OLED vizör 2.36 milyon nokta çözünürlüğe sahip ve aydınlatma koşulları ve çalışma çeşitli durumlarda doğru beste için çerçevenin% 100 kapsamaktadır. EVF ayrıca önceden görselleştirmek herhangi bir yaratıcı etkileri ya da çekim öncesinde pozlama ayarlamaları yapmanızı sağlar.
  • vizör bir alternatif, kamera aynı zamanda. dokunmatik tasarımı çekim yüksek açı, aşağı monitör düşük açılı çekimler için, yukarı doğru 85 ° yatırabilirsiniz. 3,0 "1.04m-nokta eğme dokunmatik ekrana sahip ve 45 ° , menüler navigasyon görüntüleri inceledikten ve odak noktaları ya da diğer çekim kontrolleri seçerken doğrudan kontrolü kâr.
  • EVF ile çalışırken, Tampon özelliği Hedefleme AF sezgisel çekerken odak noktasını taşımak için dokunmatik ekran boyunca baş parmağınızı izlemek için izin verir.
  • Fn (Fonksiyon) düğmeleri bir üçlü en sıkça kullanılan ayarlara hızlı ayar veya erişim için özel kontroller atanabilir.
  • Dahili pop-up flaş ek aydınlatma için kullanılabilir veya bir üst sıcak ayakkabı da isteğe bağlı harici flaşlar için kullanılabilir. Yerleşik flaş kullanırken, üst senkron hızı 1/250 sn. ve harici flaş ile üst senkron hızı 1/200 sn.
  • olympus omd em10 and olympus omd em10 mark ii
Hızlı  AF Sistemi ve Odak Kontrolleri 
HIZLI kontrast algılama otomatik odaklama sistemi hızlı ve doğru hareketli ve sabit konularda hem odak elde etmek için 81 alanları kullanır. Hem yüz ve göz algılama modu da deneklerin hassas izleme ve tek ve sürekli bir odaklama modları için kullanılabilir da kullanılabilir. manuel odaklama ile çalışırken, manuel fokus fonksiyonu hızla ve kolayca renkli dayalı sahnenin in-odak alanlarının belirlenmesi için de, keskin odak ve bir zirve işlevi kullanılabilir belirlemek için görüntüyü büyütebilirsiniz yardımcı kontrast çizgiler dikkat çekti.
OM-D Film
Full HD 1080p video kaydetme 77 Mbps maksimum bit hızı ile, ALL-I veya IPB kompresyonlarındaki 60 fps'ye kadar kare hızları çeşitli desteklenir. Standart video kaydı ek olarak, yüksek hızda video kayıt da 640 x 480 çözünürlükte 120 fps ile desteklenmektedir. Özel bir klip kayıt tuşuna yeniden basarak sınırlarını genişletmek için yeteneği ile, 1, 2, 4 ve 8 saniye sürelerinin önceden ayarlanmış zamanlarda kısa film paylaşımı için idealdir bulunmaktadır. Ses kullanarak film sırasında kaydedilir yerleşik stereo mikrofon ve rüzgar gürültü azaltma aracı temizleyici ses için de kullanılabilir.Ayrıca, mikrofon ses kayıt sırasında sınırlı olabilir. 

Diğer Kamera Özellikleri
  • Dahili Wi-Fi bağlantısı, kablosuz görüntü paylaşımı ve uzaktan kamera kontrolü Olympus Image Share uygulamasını kullanarak bir akıllı telefon ile e-M10 Mark II çifti sağlar.
  • dahil BLS-50 şarj edilebilir lityum-iyon pil normal şartlar altında şarj başına yaklaşık 320 çekim sağlar veya Hızlı Uyku Modu ile şarj başına 750 çekim.
  • Aralıklı çekim 1 saniye 24 saat ara ile, en fazla 999 peş peşe mümkündür, ve otomatik zaman atlamalı işleme oynatma için bir film içine bireysel görüntüleri kaydedebilirsiniz. Zaman atlamalı filmleri de daha detaylı ve çözünürlük için 4K çözünürlükte kaydedilebilir.
  • Özel bir Sessiz Mod kullanır ve sessiz, saptanamayan çekim için elektronik deklanşör. Bu modda çalışırken, 1 / 16,000 ila 60 saniye arasında deklanşör hızları bir dizi var.
  • Canlı Ampul ve Canlı Zaman ayarları yaratıcı uzun pozlama görüntüleri üretmek için kullanılabilir. Canlı Ampul en fazla bir dakika süreyle obtüratör açık tutun sağlar ve Canlı Zaman deklanşör açmak için bir kez deklanşöre basın ve ardından poz sona erdirmek için bir dakika içinde tekrar basın sağlar.
  • Canlı Kompozit yavaş yavaş çerçevesinde kilit unsurları overexposing olmadan zamanla bir pozlama kurmak için eşsiz bir uzun pozlama modu. Bu mod yalnızca zamanla yeni algılanan ışık kaynakları kaydetmek için çalışır, ve yıldız parkurları veya diğer hareketli ışık kaynaklarının fotoğrafını için ideal uygun hale bir görüntü gelişir olarak izlemenize izin verir.
  • İki eksenli elektronik seviye sürekli seviye ufuklar ve çekül dikeyler sağlamak için yardımcı olur.
  • olympus omd em10 mark ii
  • Keystone telafisi Canlı görünümde çalışırken yakınlaşma düzeltmek için izin verir.
  • Çok pozlama modu kontrollü bir pozlama değerini korumak için otomatik kazanç kullanarak iki kare karıştırır.
  • Photo Story Eğer değişik açılardan bir sahnenin sıralı çekimler ve tek bir görüntü içine sonra kompozit sağlar.Bu modda çalışırken, ekran boyunca bir parmak kaydırarak sıralı görüntüleri kaydedebilirsiniz iki fotoğraf arasındaki yakınlaştırmak veya uzaklaştırmak, benzersiz çerçeveler veya sınırları uygulamak, ya da farklı kompozisyonlarda birden fazla resim sağlayabilir.
  • Scene Select modu eldeki sahne koşullarına göre kamera ayarlarını optimize etmek ve Portre, e-Portre, Manzara, Manzara + Portre, Spor, El Starlight, Gece sahne, Gece + Portre, Çocuk, Yüksek Anahtarı eklemek için kullanılabilir , Low Key, Makro DIS modu, Doğa Makro, Mum, Gün batımı, Belgeler, Panorama, Havai Fişek, Kumsal ve Kar, Balıkgözü Dönüşüm., Geniş Dönüşüm., Makro Dönüşüm., Pan ve 3D.
  • Sanat Filtreleri yaratıcı görüntüleri görünümünü ayarlamak için kullanılabilir ve Pop Art, Yumuşak Netleme, Donuk ve Hafif Renk, Işık Tone, Grainy Film, iğne deliği, Diorama dahil, Çapraz İşlem, Nazik Sepya, Dramatik Ton, Key Hattı, Suluboya, Vintage ve Kısmi Renk. Sanat Etkileri daha da Yumuşak Odak Etkisi, Pinhole Etkisi, Beyaz Kenar Etkisi, Çerçeve Etkisi, Star Light Effect, Blur Effect, B & W Effect, Resim Ton Etkisi ve Gölge Etkisi de dahil olmak üzere, fotoğrafların görünümünü geliştirmek için kullanılabilir.
  • Dil desteği: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Rusça, Çekçe, Hollandaca, Danimarkaca, Lehçe, Portekizce, İsveççe, Norveççe, Fince, Hırvatça, Slovence, Macarca, Yunanca, Slovakça , Türk, Letonya, Estonya, Litvanya, Ukrayna, Sırbistan, Bulgaristan, Romanya, Endonezya, Malay, ve Tay.
  • ÖZELLIKLER
    Görüntüleme
    objektif Yuvası Micro Four Thirds
    kamera Formatı Micro Four Thirds (2x Mahsul Faktörü)
    piksel Gerçek: 17.2 Megapiksel 
    Etkili: 16.1 Megapiksel
    Max Çözünürlük x 3456 4608
    Boy Oranı 1: 1, 3: 2, 4: 3 16: 9
    Sensör Tipi / Boyutu MOS, 17.3 x 13 mm
    dosya Biçimleri Hareketsiz Görüntüler: JPEG, MPO, RAW Filmler:AVI, MOV, MPEG-4 AVC / H.264 Ses: Linear PCM (stereo) 

    bit Derinliği 12-bit
    Toz Önleme Sistemi Evet
    Hafıza Kartı Tipi SDHC 
    , SDXC
    görüntü Sabitleme Sensör-Shift, 5-Yönlü
    AV Kayıt
    Video kaydı Evet, NTSC / PAL
    Video Biçimi High Definition
    MOV
    1920 x 1080p / 29.97 fps (77 Mbps) 
    1920 x 1080p / 25 fps (77 Mbps) 
    1920 x 1080p / 23.98 fps (77 Mbps) High Definition MOV 1920 x 1080p / 29.97 fps (52 Mbps) 1920 x 1080p / 25 fps (52 Mbps) 1920 x 1080p / 23.98 fps (52 Mbps) High DefinitionMOV 1920 x 1080p / 29.97 fps (30 Mbps) 1920 x 1080p / 25 fps (30 Mbps) 1920 x 1080p / 23.98 fps (30 Mbps) Yüksek tanım MOV 1920 x 1080p / 29.97 fps (18 Mbps) 1920 x 1080p / 25 fps (18 Mbps) 1920 x 1080p / 23.98 fps (18 Mbps) High Definition MOV 1920 x 1080p / 59.94 fps (52 Mbps) 1920 x 1080p / 50 fps (52 Mbps) High Definition MOV 1920 x 1080p / 59.94 fps (30 Mbps) 1920 x 1080p / 50 fps (30 Mbps) High Definition MOV 1920 x 1080p / 59.94 fps (18 Mbps) 1920 x 1080p / 50 fps (18 Mbps ) High Definition MOV 1280 x 720p / 59.94 fps 1280 x 720p / 50 fps High Definition MOV 1280 x 720p / 29.97 fps 1280 x 720p / 25 fps 1280 x 720p / 23.98 fps High Definition AVI 1280 x 720p / 30 fps Standard Definition AVI 640 x 480p / 120 fps640 x 480p / 30 fps 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
OLYMPUS E-M10 MARK II GÖVDE SİYAH (BODY) AYNASIZ OLYMPUS E-M10MARK II+14-42 RII KİT AYNASIZ AEGMTZ58(Kopya)
OLYMPUS E-M10 MARK II GÖVDE SİYAH (BODY)  AYNASIZ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.