NIKON D810 GÖVDE(BODY)DSLR FOTO MAKINA

16.816,68 TL
15.975,84 TL (%5,00 havale indirimi)
Marka
Stok Kodu
ATUVFQTZ
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
14.013,90 TL + KDV
Havale
15.975,84 TL (%5,00 havale indirimi)
ÜRÜNÜ PAYLAŞ:
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256bit SSL Sertifikası ile
Alışverişleriniz Güvende!
İADE & DEĞİŞİM
14 Gün Boyunca
İade & Değim Garantisi
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz %100 Resmi
Distrubütör garantisindedir.
AYNI GÜN TESLİMAT
Kuryeyle Sehir içi Aynı Gün
Adresinize Teslimat İmkanı
Yeni şaheserinizi göz alıcı Nikon D810 ile yaratın. Her şeyiyle çok yönlü olan bu 36,3 megapiksel çözünürlüklü fotoğraf makinesi, en ince ayrıntılı desenlerden çok hızlı hareket eden konulara kadar her şeye hazırlıklıdır.

  

 

  


Yeniden tasarlanan FX biçimli sensör, ultra geniş ISO aralığı ve EXPEED 4 görüntü işlemci ile eşi benzeri görülmemiş bir keskinliğe, muhteşem bir ton çeşitliliğine ve tüm duyarlılık aralıklarında daha az kumlanmaya sahip sonuçlar alırsınız. 

Sınıfının en üst düzey AF performansı, 7 fps'yi bulan arka arkaya çekim hızı ve 1080/60p'de Full HD film kayıt olanağı, karşınıza çıkan tüm sahneleri en ince ayrıntısına kadar yakalayabilme özgürlüğü sağlar. Nikon'un Picture Control 2.0 yazılımı ile fotoğraf makinesinde görüntü işleme/optimizasyon esnekliğine sahip olursunuz

Temel Özellikler

36,3 MP FX biçimli sensör

Yepyeni OLPF'siz sensör, görüntü ayrıntısı açısından en ileri düzeyi temsil ediyor. Hızlı kanal okuma özelliğine, geniş dinamik aralığa ve yüksek duyarlılık düzeylerinde temiz bir performansa sahiptir.

36,3 MP FX biçimli sensör

EXPEED 4

Fotoğraf makinesinin genel performansını bambaşka bir düzeye çıkarır. Görüntü işleme ve ISO performansını büyük ölçüde geliştirirken, film çekerken de yüksek kare hızına erişilmesine olanak sağlar.

EXPEED 4

7 fps'ye kadar arka arkaya çekim hızı

Hızlı hareket eden konuları olağanüstü bir esneklikle yakalayın. 5 fps'yi bulan hızlarla kusursuz tam çözünürlüklü görüntüler çekin. DX kırpma modunda 7 fps'ye kadar 15,3 MP resimler çekin.

7 fps'ye kadar arka arkaya çekim hızı

Geniş ISO aralığı

D810'un ISO aralığı D-SLR'larda bir ilk olarak ISO 64'ten başladığından, daha temiz, daha keskin hatlara sahip resimler çekilebilir. ISO 12800'e kadar çekim yapın veya aralığı 32-51200 ISO'ya (eşdeğer) çıkarın.

Geniş ISO aralığı

Gösterime Hazır

50p/60p çözünürlükte Full HD (1080p) film çekin. Çekim sırasında ISO 64'ten başlayarak tüm ışık duyarlılığı düzeylerine erişin; enstantane hızını, diyaframı ve ses düzeylerini kontrol edin.

Gösterime Hazır

Sınıfında en üst düzey AF performansı

Sınıfında en üst düzey AF performansı

Nikon D4S ürünüyle aynı AF sistemine sahip olan D810, en ileri düzey yüksek çözünürlüklü hassaslık sunuyor. Yeni Grup Alan AF modu ile zorlu ışık koşullarında bile hızlı çekim ve gelişmiş arka plan yalıtımı sunar.

RAW Boyut S

RAW Boyut S

Nikon'un S Boyutlu RAW dosya biçimi ile iş akışınızı hızlandırın. Görüntüleri daha hızlı aktarmanıza ve üretim sonrası süreci daha sorunsuz hale getirmenize imkan sağlayan zengin, 12 bit, sıkıştırılmamış Nikon NEF dosyaları elde etmenizi sağlar.

Picture Control 2.0

Picture Control 2.0

Maksimum dinamik aralık için Düz ayarını kullanarak üretim sonrasına kalan işlerinizi kolaylaştırın; Netlik özelliğiyle ayrıntılarda ince ayar yapın; Picture Control 2.0, parametreleri tanımlamayı kolaylaştırarak hem fotoğraf hem de video çekiminde yaratıcı vizyonunuzu tamamen yansıtmanıza olanak sağlar.

Keskin ve sabit: D810'un deklanşör/aynalı bölme mekanizması ve elektronik ön perde özelliği, olabildiğince keskin sonuçlar elde etmenizi sağlar. Deklanşör/ayna mekanizması, yüksek hızlı çekim sırasında görüntünün sarsılmasını ve kararmayı azaltarak vizördeki görüntünün sabit kalmasını sağlar. Elektronik ön perde deklanşörü etkinleştirildiğinde, pozlama sırasında oluşan dahili titreşimleri olabildiğince azaltarak en ince ayrıntılarda bile mikro bulanıklık oluşma riskini azaltır.

Picture Control evrimi sürüyor: Fotoğraf ve video çekerken keskinleştirme, kontrast, parlaklık, renk ve doygunluk konusunda tam kontrol sahibi olun. Üretim sonrası aşamada sizi her yönden özgür kılan yeni Düz ayarla çekim yapın: Hem parlak noktalarda hem de gölgelerde tüm ayrıntıları ve zengin tonal bilgileri koruyun. Kontrastı hassas bir biçimde ayarlamak ve ince yapıları ayırt etmek için Netlik ayarını kullanın.

Ekranın rengini ayarlayın: İş akışınıza uygun kişisel tercihlerinize göre renk dengesini ve parlaklığı istediğiniz yönde değiştirin. Yansıtma önleyici 8 cm (3,2 inç) genişliğindeki, 1229k nokta RGBW LCD ekran, otomatik parlaklık denetimine de sahiptir.

Bölünmüş ekran zoom'u: Canlı Görüntü bölünmüş ekran zoom'unu kullanarak yatay düzlemle olan açıyı ve keskinliği büyük bir hassasiyetle kontrol edin. Bu özellik, resimdeki iki noktayı karşılaştırmanıza olanak sağlar: Her nokta bölünmüş ekranda büyütülüp gösterilir. Fotoğraf makinesinin i düğmesiyle erişilebilen bu işlev, mimari çekimler veya ürün çekimleri için idealdir.

Multi-CAM 3500FX 51 noktalı AF sistemi:Ultra yüksek çözünürlüklü resimler çekilebilmesi için hassas bir biçimde ayarlanmıştır. 9 nokta, 21 nokta ve 51 noktayı kapsayan ayarlarla yapılandırılabilir ve -2 EV'ye (ISO 100, 20°C/68°F) kadar hassastır. Bu iyileştirmeler arasında gelişmiş kilitlenme, genişletilmiş 'konuma göre kaydet' özelliği ve AF modu kısıtlamaları için yeni seçenekler bulunmaktadır. Merkezdeki 15 çapraz tip sensör, f/5,6 veya daha hızlı açık diyaframa sahip AF NIKKOR objektiflerle uyumludur ve 11 merkezi netleme noktası f/8'lik bir açık diyaframla çalışır.

Grup Alan AF: İleri düzey konu algılama ve izleme deneyimini yaşayın. Beş farklı AF alanını sürekli olarak izleyen Grup Alan AF modu sayesinde yükseğe yakın kontrastlı ya da dikkat dağıtıcı arka planların önündeki nispeten küçük konular çekilirken daha iyi çekim ve arka plan yalıtımı olanağı sunulmaktadır. Kompozisyonun gereksinimlerine göre 5 noktalı AF alanının 51 noktalı dizi üzerinde konumu değiştirilebilir.

Çoklu alan D Film: D Film, farklı koşullarda film çekimi için birden çok çerçeve biçimiyle yayın kalitesinde video çekilmesine olanak sağlar. D810 fotoğraf makinesi 50p/60p kare hızlarında, gözle görülür ölçüde daha az kumlanma, hare ve yanlış renk içeren FX ve DX biçimli Tam HD (1080p) filmler kaydeder. Bu ürün, temiz bir HDMI çıkışının yanı sıra tam çözünürlükte video görüntülerini aynı anda hem fotoğraf makinesine hem de harici kayıt cihazına kaydetme özelliğine sahiptir.

Film çekme özgürlüğü: Çekim sırasında metraj üzerinde tam kontrol sahibi olun. M modunda ISO duyarlılığını ISO 64'ten ISO 51200 (eşdeğer) düzeyine çıkarabilirsiniz ve Otomatik ISO işlevi, kullanmak istediğiniz maksimum ISO ayarlarını yapılandırmanıza olanak tanır. Nikon'un 3B kumlanma azaltma özelliği, yüksek duyarlılık düzeyinde çekim yapılırken rastgele kumlanmayı, dağılmayı ve ışık titremesini azaltır. Zebra modu, fotoğraf makinesinin ekranında tam olarak nerelerde parlak noktaların oluştuğunu gösterir.

Yüksek kaliteli ses kontrolü: Üstün ses kontrolü ses kaydını geliştirirken genel olarak daha fazla esneklik sunar. Bir stereo mikrofon girişi ve ses çıkışı sayesinde, hem kayıttan önce hem de kayıt sırasında yalıtımlı bir biçimde ses düzeyinde ince ayar yapabilirsiniz. Dahili mikrofonla kayıt yaparken ses aralığını (geniş/ses) seçebilir ve rüzgar sesini azaltabilirsiniz.

Hızlı, dayanıklı, hassas: D810 yaklaşık 0,12 saniyede açılır ve deklanşör gecikme süresi yalnızca 52 ms'dir. Kevlar/karbon fiber kompozitinden üretilen deklanşör birimi, 200.000 basışın yanı sıra 1/250 saniyeye kadar flaş senkronizasyonu ile 1/8.000 ve 30 saniyelik enstantane hızı ile test edilmiştir.

Sınırsız sürekli çekim: Sayısız JPEG çekerek göz alıcı ışık izi fotoğraflar elde edin. 4 saniyelik veya daha yavaş enstantane hızlarında ve sürekli deklanşör modunda çekim yapın; üstelik, bellek kartınızın ve pil ömrünüzün imkan sağladığı ölçüde yüksek kaliteli JPEG kaydedebilirsiniz. İki pozlama arasındaki süre boşluğu son derece az olduğundan, yıldız izlerinin veya fren lambalarının fotoğraflarını üçüncü taraf bir yazılımla birleştirerek harika bir efekt oluşturabilirsiniz.

Total Digital Imaging System: Geniş bir aralığa hitap eden NIKKOR objektiflerle D810'un 36,3 megapiksellik sensöründen en iyi performansı alın. Olağanüstü yüksek çözüm gücüne sahip NIKKOR objektifler, farklı alanlardaki tüm fotoğrafçıların taleplerini karşılar. Nikon'un endüstri lideri Creative Lighting System özelliği ile tamamen uyumlu olan D810, hem fotoğraf makinesinde hem de bağımsız olarak yaratıcı flaş fotoğrafçılığına imkan sağlayan bir dizi çok yönlü Speedlight flaş birimi ile birlikte çalışabilir.

Yüksek kapasiteli EN-EL15 pil: 1900 mAh (7.0 V) kapasiteli ultra kompakt ve hafif şarj edilebilir lityum-iyon pil. Bir kere şarj ederek 1200'e kadar durağan görüntü çekin.

Depolama ortamı: Sorunsuz bir çekim deneyimi için iki kart yuvası. Yüksek hızlı UDMA 7 kartlar için bir CF kart yuvası; yüksek hızlı ve yüksek kapasiteli SDXC ve UHS-I kartlar için de bir SD kart yuvası.

Dayanıklı Magnezyum alaşımı gövde:Kapsamlı hava ve toz yalıtımına sahip D810, neme ve toza karşı dayanıklıdır.

Kablolu ve kablosuz bağlantı: D810, Ethernet ve kablosuz LAN'ı destekler. Bağlanmak için isteğe bağlı UT-1 Veri Aktarıcısı ile WT-5 Wireless Transmitter'ı kullanın.

 

Teknik Özellikler

Tip Tek lens yansıtma dijital fotoğraf makinesi
Objektif yuvası Nikon F objektif yuvası (AF bağlantısı ve AF bağlantı yerleri vardır)
Görüntü sensörü Biçim: FX, Tip: CMOS, Boyut: 35,9 mm x 24,0 mm
Toplam piksel 37,09 milyon
Toz azaltma sistemi Görüntü sensörü temizleme, Görüntüden Toz Giderme Özelliği referans verileri (Capture NX-D yazılımı gerekir)
Etkin piksel sayısı 36,3 milyon
Resim boyutu (piksel) FX (36 x 24) görüntü alanı: (L) 7360 x 4912, (M) 5520 x 3680, (S) 3680 x 2456. 1,2X (30 x 20) görüntü alanı: (L) 6144 x 4080, (M) 4608 x 3056, (S) 3072 x 2040. DX (24 x 16) görüntü alanı: (L) 4800 x 3200, (M) 3600 x 2400, (S) 2400 x 1600. 5 : 4 (30 x 24) görüntü alanı: (L) 6144 x 4912, (M) 4608 x 3680, (S) 3072 x 2456. Film canlı görüntü modunda çekilen FX biçimli fotoğraflar: (L) 6720 x 3776, (M) 5040 x 2832, (S) 3360 x 1888. Film canlı görüntü modunda çekilen DX biçimli fotoğraflar: (L) 4800 x 2704, (M) 3600 x 2024, (S) 2400 x 1352. Not: Film canlı görüntü modunda çekilen fotoğraflar 16 : 9 en boy oranına sahiptir. DX tabanlı biçim, DX (24 x 16) 1,5X görüntü alanı kullanılarak çekilen fotoğraflar için kullanılır; FX tabanlı biçim ise tüm diğer fotoğraflar için kullanılır.
Depolama dosya biçimleri NEF (RAW): 12 veya 14 bit, kayıpsız sıkıştırılmış, sıkıştırılmış veya sıkıştırılamamış; küçük boyut mevcuttur (yalnızca 12 bit sıkıştırılmamış), TIFF (RGB), JPEG: İyi (yaklaşık 1 : 4), normal (yaklaşık 1 : 8) veya temel (yaklaşık 1 : 16) sıkıştırma seçenekleri sunar ve JPEG-Baseline ile uyumludur (Boyut öncelikli); En iyi kalitede sıkıştırma mümkündür, NEF (RAW)+JPEG: Hem NEF (RAW) hem de JPEG biçiminde kaydedilmiş tek bir fotoğraf
Picture Control Sistemi Standart, Nötr, Canlı, Monokrom, Portre, Manzara, Düz; seçilen picture control değiştirilebilir. Özel picture control ayarları için depolama alanı mevcuttur
Depolama medyası CompactFlash (CF) (Tip I, UDMA ile uyumludur), SD, SDHC (UHS-I ile uyumludur), SDXC (UHS-I ile uyumludur)
Çift kart yuvası Her iki kart da birincil depolama veya yedekleme depolaması için ya da NEF (RAW) ve JPEG resimlerine yönelik ayrı depolama için kullanılabilir; resimler kartlar arasında kopyalanabilir.
Dosya sistemi DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
Vizör Göz düzeyinde beşli prizma tek lens yansıtma vizör
Çerçeve alanı FX (36 x 24): Yaklaşık %100 yatay ve %100 dikey; 1,2X (30 x 20): Yaklaşık %97 yatay ve %97 dikey. DX (24 x 16): Yaklaşık %97 yatay ve %97 dikey; 5:4 (30 x 24): Yaklaşık %97 yatay ve %100 dikey
Büyütme Yaklaşık 0,7x (sonsuzda 50 mm f/1,4 objektif, -1,0 m-1)
Bakış noktası 17 mm (–1.0 m–1; vizörün göz merceği objektif yüzeyinin merkezinden)
Dioptri ayarı -3 – +1 m-1
Netleme ekranı AF alanı braketlerine sahip (kadraj kılavuz çizgileri görüntülenebilir) B tipi BriteView Clear Matte Mark VIII ekran
Alan derinliği önizlemesi Evet. Pv düğmesine basıldığında objektif diyaframı kullanıcı (A ve M modu) veya fotoğraf makinesi (P ve S modu) tarafından seçilen bir değerde durdurulur.
Objektif diyaframı Anlık dönüş, elektronik kontrol
Uyumlu objektifler G, E ve D tipi objektifler (PC objektifler için bazı kısıtlamalar geçerlidir) ve DX objektifler (DX 24 x 16 1,5X görüntü alanı kullanan), AI-P NIKKOR objektifler ve CPU'su olmayan AI objektiflerin (yalnızca A ve M pozlama modları) de dahil olduğu AF NIKKOR objektiflerle uyumludur. IX NIKKOR objektifler, F3AF,'ye yönelik objektifler ve AI olmayan objektifler kullanılamaz. Elektronik telemetre, en fazla f/5,6 veya daha hızlı maksimum diyaframa sahip objektiflerle kullanılabilir (elektronik telemetre, en fazla f/8 veya daha hızlı maksimum diyaframa sahip objektifi olan 11 netleme noktasını destekler.)
Deklanşör tipi Elektronik olarak kontrol edilen, dikey hareketli odak düzlemli mekanik deklanşör; aynanın kalkık olduğu deklanşör modunda kullanılabilen elektronik ön perde deklanşörü
Enstantane hızı 1/3, 1/2 veya 1 EV'lik adımlarla 1/8000 ila 30 s, uzun pozlama, süre, X250
Flaş senkronizasyon hızı X=1/250 s; 1/320 s veya daha düşük hızlarda deklanşörle senkronize olur(flaş aralığı 1/250-1/320 s arası hızlarda düşer)
Deklanşör modu S (tek kare), CL (sürekli yavaş hız), CH (sürekli yüksek hız), Q (sessiz deklanşör), Otomatik zamanlama, MUP (ayna kaldırma), QC (sessiz sürekli deklanşör)
Kare ilerleme hızı Yaklaşık 5 fps, EN-EL15 pillerle Görüntü alanı: FX/5 : 4 CL: 1–5 fps CH: 5 fps QC: 3 fps Görüntü alanı: DX/1,2X CL: 1–6 fps CH: 6 fps QC: 3 fps. Diğer güç kaynakları Görüntü alanı: FX/5 : 4 CL: 1–5 fps CH: 5 fps QC: 3 fps Görüntü alanı: DX CL: 1–6 fps CH: 7 fps QC: 3 fps Görüntü Alanı: 1,2X CL: 1–6 fps CH: 6 fps QC: 3 fps
Otomatik zamanlama 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 0,5, 1, 2 veya 3 s aralıklarla 1–9 pozlama
Pozlama ölçümü Yaklaşık 91K (91.000) piksel RGB sensörü kullanan TTL pozlama ölçümü
Ölçüm yöntemi Matris: 3B renkli matris ölçümü II (G, E ve D tipi objektifler); renkli matris ölçümü III (diğer CPU objektifleri); kullanıcı tarafından objektif verileri sağlanırsa CPU olmayan objektiflerde de renkli matris ölçümü kullanılabilir Merkez ağırlıklı: Ağırlığın yaklaşık %75'i, karenin ortasındaki 12 mm'lik daireye verilir. Dairenin çapı 8, 15 veya 20 mm olarak değiştirilebilir ya da ağırlık tüm çerçevenin ortalamasına göre belirlenebilir (CPU olmayan objektifler 12 mm'lik daire kullanır). Noktasal: Seçilen netleme noktası etrafındaki 4 mm'lik daireyi (karenin yaklaşık %1,5'i) ölçer (CPU olmayan objektif kullanılıyorsa merkezi netleme noktasındadır). Parlaklık ağırlıklı: G, E ve D tipi objektiflerle kullanılabilir; diğer objektifler kullanıldığında merkez ağırlıklı yönteme eşdeğerdir.
Ölçüm aralığı (ISO 100, f/1,4 objektif, 20°C/68°F) Matris, merkez ağırlıklı veya parlaklık ağırlıklı ölçüm: 0–20 EV Noktasal ölçüm: 2–20 EV
Pozometre bağlantısı CPU, AI
Mod Değişken program (P) ile programlanmış otomatik; enstantane öncelikli otomatik (S); diyafram öncelikli otomatik (A); manuel (M)
Pozlama telafisi 1/3, 1/2 veya 1EV'lik adımlarla –5 – +5 EV
Pozlama basamaklama 1/3, 1/2, 2/3 veya 1EV'lik adımlarla 2 – 9 kare; 2 veya 3 EV'lik adımlarla 2–5 kare
Pozlama kilidi AE-L/AF-L düğmesi ile algılanan değerde kilitlenen ışık düzeyi ISO duyarlılığı (Önerilen Pozlama İndeksi) ISO 64
ISO duyarlılığı 1/3, 1/2 veya 1EV'lik adımlarla ISO 64–12800. ISO 64'ün altında yaklaşık 0,3, 0,5, 0,7 veya 1 EV (ISO 32 dengi) ya da yaklaşık 0,3, 0,5, 0,7, 1 veya 2 EV (ISO 51200 dengi) ISO 12800 veya üzeri olarak da ayarlanabilir; otomatik ISO duyarlılığı kontrolü mevcuttur
Etkin D-Lighting Otomatik, Ekstra yüksek, Yüksek, Normal, Düşük veya Kapalı seçeneklerinden biri seçilebilir
ADL alternatifli pozlama Tek kare için seçilen değer kullanılarak 2 kare veya tüm kareler için ön ayarlı değerler kullanılarak 3–5 kare
Otomatik netleme TTL kademe belirlemeli Nikon Advanced Multi-CAM 3500FX otomatik netleme sensör modülü, ince ayar ve 51 netleme noktası (15 çapraz tip sensör dahil; 11 sensör tarafından f/8 desteklenir) ve AF yardımcı aydınlatması (aralık yaklaşık 0,5–3 m/1 ft 8 inç–9 ft 10 inç)
Algılama aralığı –2 – +19 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F)
Objektif sürekli servosu Single-sürekli servo AF (AF-S); Sürekli-servo AF (AF-C); tahminli netleme izleme konu durumuna göre otomatik olarak etkinleştirilir, Manuel netleme (M): Elektronik telemetre kullanılabilir
Netleme noktaları 51 veya 11 netleme noktasından seçilebilir
AF alanı modu Tek nokta AF, 9, 21 veya 51 noktalı dinamik alan AF, 3D-izleme, grup alan AF, otomatik alan AF
Netleme kilidi Netleme, deklanşöre yarım basılarak (single-sürekli servo AF) veya AE-L/AF-L düğmesine basılarak kilitlenebilir
Dahili flaş Düğmeye basarak manuel açılan flaş ve manuel flaşla (m/ft, ISO 100, 20 °C/68 °F) Kılavuz Numarası 12/39, 12/39
Flaş kontrolü TTL: Yaklaşık 91K (91.000) piksellik RGB sensörü kullanan i-TTL flaş kontrolü dahili flaşta kullanılabilir; matris, merkez ağırlıklı ve parlaklık ağırlıklı ölçümde dijital SLR için i-TTL dengeli dolgu flaşı, noktasal ölçümde ise dijital Tek Lensli Refleks için standart i-TTL flaş kullanılır.
Flaş modları Ön perde senkronu, yavaş senkron, arka perde senkronu, kırmızı göz azaltma, yavaş senkron özellikli kırmızı göz azaltma, yavaş arka perde senkronu kapalı; otomatik FP yüksek hızlı flaş senkronizasyon seçenekleri desteklenir
Flaş telafisi 1/3, 1/2 veya 1 EV'lik adımlarla -3 – +1 EV
Flaş basamaklama Flaş basamaklama1/3, 1/2, 2/3 veya 1 EV'lik adımlarla 2 – 9 kare; 2 veya 3 EV'lik adımlarla 2–5 kare
Flaş hazır göstergesi Dahili flaş veya opsiyonel flaş birimi tamamen şarj olduğunda yanar, flaş tam performansla kullanıldıktan sonra yanıp söner
Aksesuar kızağı Senkron ile veri bağlantılarına ve güvenlik kilidine sahip ISO 518 flaş yuvası
Nikon Creative Lighting System Nikon CLS desteklenir, ayar düğmesi modu vardır
Senkron terminali Diş kilitleme mekanizmalı ISO 519 senkron terminali
Beyaz dengesi Otomatik (2 tür), ampul ışığı, floresan (7 tür), doğrudan güneş ışığı, flaş, bulutlu, gölge, önceden belirlenen beyaz ayarı (6'ya kadar değer saklanabilir, canlı görüntüleme sırasında noktasal beyaz dengesi ölçümü kullanılabilir), renk sıcaklığını (2500 K–10000 K) seçme işlemlerinin hepsi ince ayarlardan yapılabilir.
Beyaz dengesi basamaklama 1, 2 veya 3 EV'lik adımlarla 2 – 9 pozlama
Canlı Görüntü - Modlar Canlı görüntü fotoğrafçılığı (durağan görüntüler), Film canlı görüntü (filmler)
Canlı görüntü: Objektif sürekli servosu Otomatik netleme (AF): Single-sürekli servo AF (AF-S); devamlı servo AF (AF-F); Manuel netleme (M)
Canlı görüntü - AF alanı modu Yüz öncelikli AF, Geniş alan AF, Normal alan AF, Konu izleme AF
Canlı görüntü: Otomatik netleme Kare içinde herhangi bir yerde kontrast ölçümlü AF (yüz öncelikli AF veya konu izleme AF seçildiğinde, fotoğraf makinesi netleme noktasını otomatik olarak seçer)
Film: Ölçüm Ana görüntü sensörünü kullanan TTL pozlama ölçümü
Film: Ölçüm yöntemi Matris, merkez ağırlıklı veya parlaklık ağırlıklı
Film: Çerçeve boyutu (piksel) ve kare hızı 1920 x 1080; 30p (aşamalı), 50 p, 30 p, 25p, 24p; 1280 x 720, 60p, 50 p; 60 p, 50 p, 30p, 25 p, ve 24 p için gerçek kare hızları sırasıyla 59,94, 50, 29,97, 25 ve 23,976 fps'dir; seçenekler hem yüksek hem de normal resim kalitesini destekler
Film: Dosya biçimi MOV
Film: Video sıkıştırma H.264/MPEG-4 Gelişmiş Video Kodlaması
Film: Ses kayıt biçimi Lineer PCM
Film: Ses kayıt cihazı Yerleşik veya harici stereo mikrofon; duyarlılık ayarlanabilir
Film - ISO Duyarlılığı P, S ve A pozlama modları: Seçilebilen bir üst sınıra kadar otomatik Iso duyarlılığı kontrolü (ISO 64-Hi 2), Pozlama modu M: Seçilebilen bir üst sınıra kadar otomatik Iso duyarlılığı kontrolü (ISO 64-Hi 2); manuel seçimin (1/3, 1/2 veya 1 EV'lik adımlarla ISO 64 ila 12800) yanı sıra yaklaşık 0.3, 0.5, 0.7, 1 veya 2 EV'ye (ISO 51200'e eşdeğer) karşılık gelen diğer seçenekler
Ekran Boyut: Diyagonal olarak 8 cm (3,2 inç)İ 170° resim açısına, yaklaşık %100 çerçeve alanına ve parlaklık ayarına sahip TFT ekran; Çözünürlük: Yaklaşık 1229k noktalı (VGA; 640 x RGBW x 480 = 1.228.800 nokta)
İzleme Tam çerçeve veya küçük resimler (4, 9 veya 72 görüntü) halinde izleme, izleme zoom işlevi, film izleme ve/veya fotoğraf slayt gösterileri, histogram ekran, parlak noktalar, fotoğraf bilgileri, konum verileri ekranı ve otomatik resim döndürme
USB SuperSpeed USB (USB 3.0 Micro-B konektörü); yerleşik USB bağlantı noktalarına bağlanılması önerilir
HDMI çıkışı C tipi HDMI konektör
Ses girişi Stereo mini-pin soket (3,5 mm çap; elektrik fişi desteği)
Ses çıkışı Stereo mini pin soket (3,5 mm çap)
Aksesuar bağlantısı noktaları Opsiyonel uzaktan kumandayı, opsiyonel WR-R10'u (WR-A10 adaptör gerekir) veya WR-1 Kablosuz Uzaktan Kumandayı, GP-1/GP-1A GPS ünitesini veya NMEA0183 sürüm 2.01 ya da 3.01 (opsiyonel MC-35 GPS adaptör kablosu ve D-sub 9 pinli konektör gerekir) ile uyumlu bir GPS cihazını bağlamak için kullanılabilir
Desteklenen diller Arapça, Bengal dili, Bulgarca, Çince (Basitleştirilmiş ve Geleneksel), Çekçe, Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Hintçe, Macarca, Endonezya dili, İtalyanca, Japonca, Kore dili, Marathi dili, Norveç dili, Farsça, Lehçe, Portekizce (Portekiz ve Brezilya), Rumence, Rusça, Sırpça, İspanyolca, İsveç dili, Tamil dili, Telugu dili, Tayca, Türkçe, Ukrayna dili, Vietnam dili
Pil Bir adet EN-EL15 şarj edilebilir li-ion pil
Pil paketi Bir adet şarj edilebilir Nikon EN-EL18a veya EN-EL-18 Li-ion pil (ayrı olarak satılır) içeren isteğe bağlı MB-D12 çok yönlü pil paketi, bir adet şarj edilebilir Nikon EN-EL15 Li-ion pil veya sekiz adet AA alkalin, Ni-MH veya lityum pil. EN-EL18a veya EN-EL18 piller kullanılırken bir BL-5 pil yuvası kapağının kullanılması gerekir.
AC adaptörü EH-5b AC adaptör; EP-5B güç konektörü (ayrı satılır) gerekir
Tripod yuvası 1/4 inç (ISO 1222)
Boyutlar (G x Y x D) Yaklaşık 146 x 123 x 81,5 mm (5,8 x 4,9 x 3,3 inç)
Ağırlık Gövde kapağı olmadan, pil ve hafıza kartı ile birlikte yaklaşık 980 g (2 lb 2,6 oz); yalnızca fotoğraf makinesi gövdesi yaklaşık 880 g/1 lb 15,1 oz
Çalışma ortamı: Sıcaklık 0 °C–40 °C (+32 °F–104 °F)
Çalışma ortamı: Nem 85% veya altı (yoğunlaşmasız)
Verilen aksesuarlar BM-12 Ekran Kapağı, BF-1B Gövde Kapağı, terminal kapağıyla birlikte EN-EL15 Şarj Edilebilir Li-ion Pil, MH-25a Pil Şarj Cihazı (satış ülkesine veya bölgesine göre tipi ve biçimi farklı olan bir AC adaptör veya güç kablosuyla birlikte verilir), USB Kablosu Mandalı, HDMI Kablo Mandalı, UC-E22 USB Kablosu, AN-DC12 Askı, ViewNX 2 Kurulum CD'si

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
NIKON D810 GÖVDE(BODY)DSLR FOTO MAKINA EN UCUZ NİKON D810 FİYATI 36M.PİXEL DSLR ATUVFQTZ
NIKON D810 GÖVDE(BODY)DSLR FOTO MAKINA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.