CANON G1X MARK II DİJİTAL FOTO MAKİNA

6.726,00 TL
6.389,70 TL (%5,00 havale indirimi)
Marka
Stok Kodu
CLVHRVX4
Hediyesi
8 GB CLAS10 KART
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
5.605,00 TL + KDV
Havale
6.389,70 TL (%5,00 havale indirimi)
ÜRÜNÜ PAYLAŞ:
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256bit SSL Sertifikası ile
Alışverişleriniz Güvende!
İADE & DEĞİŞİM
14 Gün Boyunca
İade & Değim Garantisi
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz %100 Resmi
Distrubütör garantisindedir.
AYNI GÜN TESLİMAT
Kuryeyle Sehir içi Aynı Gün
Adresinize Teslimat İmkanı
 
 











 

Çok yönlü PowerShot G serisi, ciddi fotoğrafçılara olağanüstü görüntüler sunmasıyla tanınır. DSLR makineye ideal bir alternatif veya tamamlayıcı olan PowerShot G, yüksek performanslı lens, RAW dosyası desteği ve çok sayıda özelleştirilebilir kontrole sahiptir. 
En üst model olan PowerShot G1 X Mark II düşük ışıkta olağanüstü performans ve alan derinliği kontrolü sağlamak için büyük bir CMOS sensörüne sahiptir.

  Büyük Görüntü Kalitesi

Canon'un lens tecrübesi ve HS sistemiyle üstün kalite

Her koşulda olağanüstü, profesyonel kalitede sonuçlar için uzman kompakt ürünlerimiz, Canon'un bilinen optik teknolojisini, kompakt fotoğraf makinesi serisindeki yüksek hassasiyetli en büyük CMOS sensörler ve en hızlı DIGIC işlemcilere sahip HS Sistemi ile birleştiriyor. Parlak optikler düşük ışıkta uzmanlaşmak ve yaratıcılık özgürlüğünü geliştirmek için idealdir.

 

APS-C Işık algılayıcı
23.6 x 15.6mm



 

 
 
                                                                                       
                                                                                                                       
 
 

Büyük sensörler

DSLR kalitesi büyük, yüksek sensör duyarlılığında sonuç verir

PowerShot G1 X Mark II nihai görüntü içi kaliteyi sağlayan 1,5-tip Çoklu-özellikli büyük sensöründen gurur duyar. PowerShot G1 X Mark II, çok ileri kompakt fotoğaf makinelerinde sıklıkla kullanılan 1,0 tipi sensörlerden yaklaşık 2x kat ve 1/1,7 tipi sensörlerden yaklaşık 5,7x kat daha büyük olan etkili bir alanla, kompakt biçimde DSLR düzeyinde kalite sağlar. Ayrıca, aşırı düşük ışık koşullarında yüksek ISO ile çekim yapılırken bile 1,5 tipi sensör, fotoğrafçılara alan üzerinde daha büyük kontrol olanağı ve son derece düşük gürültülü görüntüler de sağlar.

 

Tam Kontrol

Görüntüleriniz sizin kontrolünüzde olsun

Ergonomik olarak tasarlanmış manuel kontrollerle kompozisyondan düzenlemeye kadar görüntülerinizle elde ettiğiniz yaratıcılık özgürlüğünün keyfini çıkarın. G serisi fotoğraf makineleri birçok faydalı işleve acele erişim için çok sayıda ön ve arka kontrol özelliği sağlarken S serisi özelleştirilebilir bir Lens Kontrolü Halkası özelliğine sahiptir. Modele bağlı olarak hem dokunmatik ekran ile sezgisel odaklamanın, hem de işlem sonrası esnekliği ve yerleşik optik ND filtresi ile sağlanan genişletilmiş çekim potansiyeli için RAW dosyası desteğinin keyfini çıkarabilirsiniz.

 

 
 

Aksesuarlar


Kaliteli aksesuarlarla yaratıcılığınızı artırın

Canon'un en yüksek kalite aksesuarlarıyla fotoğrafik imkanlarınızı genişletin. Daha yaratıcı ışık seçenekleri için Speedlite flaşlarını kullanın ve bir Lens Filtre Adaptörü kullanarak filtrelerle deneysel çalışmalar yapın. Tele Dönüştürücülerle harekete yakınlaşın, Su Geçirmez Kılıfları kullanarak 40 m derinlikte su altı çekimi yapın veya kaliteli deri kılıflarla fotoğraf makinenizi koruyun.

 
 
 

 

 

Canon PowerShot G1 X Mark II

Enhanced Grip Edition

PowerShot G1 X Mark II, büyük sensörleri ve hızlı f/2 zoom lensleriyle kompakt fotoğraf makinesi olmasına rağmen DSLR seviyesinde performans ve çok yönlülük sağlar.

Faydalar

  • Çoklu açıdan çekim özelliğine sahip büyük 1,5 tipi 18,7 x 14,0 mm Canon CMOS sensörler
  • 12,8 Megapiksel görüntüler (3:2)* çekin ve DSLR kalitesinde Full HD videolar kaydedin
  • Hızlı f/2-3,9 24 mm 5x zoom lensleri ve 9 yapraklı diyaframı kullanarak alan derinliğiyle yaratıcılığınızı konuşturun
  • DIGIC 6 ile hızlı görüntü işleme ve duyarlı kullanım
  • HS System ve maks. 12.800 ISO değeriyle düşük ışıkta bile nefes kesen fotoğraflar çekin
  • Intelligent IS görüntü sabitleme, görüntüleri fotoğraf makinesi sallanmasına karşı korur
  • 31 noktalı hassas AiAF. Yüksek Karşıtlıklı Manuel Odaklama ile hassas manuel odaklama
  • İhtiyaçlarınıza göre kullanım için özelleştirilebilir Çift Kontrol Halkası ve sezgisel dokunmatik ekran
  • Kolay görüntü paylaşımı ve yedekleme için Wi-Fi ve Görüntü Senkronizasyonu. Uzaktan çekim için bir akıllı telefona ya da tablete bağlanın
  • Geleneksel kullanım için opsiyonel EVF
  • 14 bit RAW ve DPP yazılımı, herhangi bir iş akışına sorunsuzca uyum sağlar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temel Özellikler

      
  • DSLR APS-C boyutuna yakın büyük sensör
  • Zum aralığı genelinde geniş diyafram
  •  
  • 3:2 en boy oranlı 12,8 Megapiksel CMOS
  •  
  • Özelleştirilebilir lens halkaları
  •  
  • Güçlü DIGIC işlemeGüçlü DIGIC işleme
  •  
  • Düşük ışıkta harika çekimlerDüşük ışıkta harika çekimler
  •  
  • 5x optik zoom ve ultra geniş açı 5x optik zoom ve ultra geniş açı
  •  
  • Her koşulda sabit çekimlerHer koşulda sabit çekimler
  •      

  • 14 bit RAW14 bit RAW
  •  
  • Diyafram ve enstantane hızı kontrolüDiyafram ve enstantane hızı kontrolü
  •  
  • Yüksek maksimum ISO hassaslığıYüksek maksimum ISO hassaslığı
  •  
  • 1080p filmler1080p filmler
  •  
SLR tarzı arka plan bulanıklığı oluşturun
     
Yıldızlı gökyüzünü kolayca çekin

ND Filtre

Detaylı Özellikler

Kompakt bir fotoğraf makinesinde DSLR seviyesinde görüntü kalitesi

PowerShot G1 X Mark II’nin 1,5 tipi büyük sensörü, APS-C'nin yüzeyine benzer bir yüzeye sahiptir ve 18,7 x 14,0 mm boyutlarındadır. Lens, DSLR seviyesinde görüntü kalitesi üretmek için 12,8 Megapiksel çözünürlük (3:2) ve Canon'un CMOS teknolojisini kullanır. Aynı etkin odak uzaklığıyla 3:2 en boy oranında 12,8 MP kalitesinde ya da 4:3 en boy oranında 13,1 MP kalitesinde görüntüler çekmek için Çoklu Açı Sensörü kullanılır.*

Düşük ışıkta harika performans

PowerShot G1 X Mark II’nin 1,5 tipi sensörü ve DIGIC 6 işlemcisi sayesinde 12.800 ISO değerine kadar nefes kesen performans alırsınız. Parlak f/2-3,9 lenslerle bir araya gelen HS System, mevcut ortam ışığının çoğunu kullanarak koşullar ne olursa olsun süper netlik ve renk sağlar. Intelligent IS, fotoğraf makinesi sallanmasını ve bulanıklığı azaltmak için 8 seçenek arasından en iyi optik Görüntü Sabitleyicisini seçer.

Hassas 5x zoom lens

PowerShot G1 X Mark II, ultra geniş açılı 24 mm, 5x optik zoom lenslere sahiptir. Bu lensler net ve yüksek çözünürlüklü görüntüler için Canon'un hassas teknolojisini ve gelişmiş lens uzmanlığını kullanır. Parlak f/2-3,9 9 yapraklı diyaframla ile bir araya gelen 1,5 tipi büyük sensör, kusursuz arka plan bulanıklaştırmasıyla nesneyi mükemmel bir şekilde ön plana çıkarır.

Anı ölümsüzleştirin

DIGIC 6 işlemci hızlı ve duyarlıdır; bu sayede hayatınızdaki belirleyici anları yakalamaya daima hazır olursunuz. Yüksek yoğunluklu 31 noktalı AiAF, nesnelere hızlı ve net bir şekilde odaklanır. Aynı zamanda lens silindirinde bulunan Çift Kontrol Halkasını kullanarak oldukça iyi manuel odak ayarlamaları da yapabilirsiniz. Yüksek Karşıtlıklı Manuel Odaklama, ayrıca odak içi alanları vurgulayarak netliğe yardım eder.

Kablosuz uzaktan çekim ve Görüntü Senkronizasyonu

Fotoğraf makinesinin özel Mobil Cihaz Bağlantı Düğmesini veya NFC'yi kullanarak PowerShot G1 X Mark II ve uyumlu bir akıllı cihaz arasında bir Wi-Fi bağlantısı başlatın. Canon CameraWindow uygulaması, bağlantı sağlandıktan sonra, PowerShot G1 X Mark II'yi 5 metre kadar uzaklıktan kablosuz olarak kontrol etme imkanı sunar. Mobil Cihaz Bağlantı düğmesi, Görüntü Senkronizasyonuna da atanabilir, bu sayede size görüntülerinizi ve filmlerinizi CANON iMAGE GATEWAY aracılığıyla kayıtlı bir bilgisayara, Flickr™'a ve Google Drive™'a yedekleme olanağı sunar.**

Sadece sizin için tasarlandı

PowerShot G1 X Mark II'yi kendi çalışma şeklinize göre ayarlayın. Sıkça kullanılan işlevler, özel bir menüye eklenebilir; böylece, ihtiyaç duyduğunuzda bu işlevlere kolayca ulaşabilirsiniz. Fotoğraf makinesinin lens silindirindeki özelleştirilebilir Çift Kontrol Halkası farklı ayarlar yapmak üzere programlandırılabilir.

Tüm açılardan çekim yapın

1.040.000 nokta çözünürlüklü yüksek kaliteli LCD dokunmatik ekran; kusursuz renk doğruluğu, görüntü netliği ve kontrast için sRGB renk üretimini kullanır. PowerShot G1 X Mark II, eğilebilir ekranı ve sezgisel kontrolleri sayesinde alışılmadık açılardan çekim yaparken bile hızlıdır ve kolayca kullanılabilir. Daha geleneksel kullanım için fotoğraf makinesinde oldukça duyarlı olan opsiyonel elektronik vizörü kullanın.

Yeni yaratıcı olanaklar

Gelişmiş çekim modlarıyla deneysel çalışmalar yapın ve yeni yaratıcı olanakları keşfedin. Tripodsuz HDR ve Arkaplan Odak Bozma modları birden çok görüntüyü hızlı bir şekilde çeker ve bu görüntüleri bir araya getirerek profesyonel görünümlü bir sonuç ortaya çıkarır. Yıldız modları, görkemli astrofotoğraflar çekmenizi kolaylaştırır.

Sorunsuz iş akışı

14 bit RAW dosyaları ve Canon DPP yazılımı, üretim sonrasında kaliteyi en üst düzeye çeker ve mevcut düzenleme ya da baskı iş akışlarınıza sorunsuz bir şekilde uyum sağlar.

Ergonomik kullanım

PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip Edition (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'da mevcuttur) kusursuz kullanım için büyük ve ergonomik bir tutma yerine sahiptir.

 

 

DSLR kalitesi büyük, yüksek sensör duyarlılığında sonuç verir

PowerShot G1 X Mark II nihai görüntü içi kaliteyi sağlayan 1,5-tip Çoklu-özellikli büyük sensöründen gurur duyar. PowerShot G1 X Mark II, çok ileri kompakt fotoğaf makinelerinde sıklıkla kullanılan 1,0 tipi sensörlerden yaklaşık 2x kat ve 1/1,7 tipi sensörlerden yaklaşık 5,7x kat daha büyük olan etkili bir alanla, kompakt biçimde DSLR düzeyinde kalite sağlar. Ayrıca, aşırı düşük ışık koşullarında yüksek ISO ile çekim yapılırken bile 1,5 tipi sensör, fotoğrafçılara alan üzerinde daha büyük kontrol olanağı ve son derece düşük gürültülü görüntüler de sağlar.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
CANON G1X MARK II DİJİTAL FOTO MAKİNA CANON G1X MARK II DİJİTAL FOTO MAKİNA CLVHRVX4
CANON G1X MARK II DİJİTAL FOTO MAKİNA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.